Lets Have a Party

Tannaz is back! me love det skulle bara bli en lugn kväll, men nu sitter jag här med den sista ur vodka flaskan från förra lördagen, gjort mej klar och fin och redo för party!

 

This is me now :D


ps. Varför är det ena ögat så mkt mörkare? iih gillar inte egentligen så close up bilder som den första.. haha men jag får bjuda på den. Dock inte lika sexy and Hot som Sandy! och Joka... haha  Jag skulle göra allt! *skratt

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack! ja torpa är jättebra, nära till skolan och stan och inga backar! (bodde på dalvik tidigare) så är glad att slippa cykla upp för den backen :)

Postat av: Joka

hahaha, du är sjuk. cause you're hotTER <3

2007-03-17 @ 00:03:58
URL: http://thelittlesandy.blogg.se
Postat av: till joka

haha vi kan hålla på till imon , som kärleksungar - "no i love you more, no i do , no i love you so much more" fast ist. no youre hotter, no you are, no you you you!!! hah aokej okej, vi är fina båda ;P fást du mer *garv!

2007-03-17 @ 13:25:58
URL: http://lakistar.blogg.se
Postat av: jackie chan

Lilla vannen du e la for go elle!! fan laste nastan allt men fan fatta nada! kanske e det pa grung av att jag glomt svenska... vi fa lata en sammanttning nar jag kommer hem. Ta hand om dig o en sak ska du veta du blitt snyggare ska du veta ..(= puz o kram meeeeeeeee

2007-03-21 @ 05:33:28
Postat av: till jackieee

se, ett tecken på att du varit borta alldeles för länge! come hooome!!!! måste gå nu,. är på jobbet. me love

2007-03-21 @ 11:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback