En fastighetsmäklare gör vad?!

beblandar sig [bebl'an:dar_sej Uttal] beblandade beblandat beblanda(!) verb
ha alltför nära umgänge med (uppfattas som negativt)
<A & med B>Detta ord ville Paula använda idag istället för FÖRKNIPPA
hahah så fel det kan bli!Att Börja & Att Sluta

Att börja göra något ska alltid vara så förbaskat svårt. Jag har aldrig fattat det - för allt som börjar med det fyra orden "Jag måste börja med" är något bra. Något bra för en själv.

Att börja plugga, träna, börja vara en bättre vän eller vad som. Så varför är det så svårt att ta det lilla steget som kan förbättra ditt liv på många sätt? Man gör ju allt detta för en själv. Jag kom hit, för jag fick för mej att börja skolan igen. Nu är jag här, men det räcker inte. Det gäller att ta fram böckerna, anteckningarna, powerpoint presentationerna efter många timmar av föreläsning i skolan. Jag har hittat på en hel del annat bara för att slippa dra loss mitt hår över en jurdik fråga.

Satt med Paula igår och idag några timmar med FastighetsmäklarLagen som vi kommer ha hemtenta på snart. Det är inte så svårt när man väl har börjat. Det är ju inte lätt, men vi sitter ändå där med våra blatte hjärnor och får slå upp ord efter ord, ibland det uppslagna ordet, men det går. När vi väl fattar gör vi highfive och ger oss på nästa fråga.

Börja träna - ja Laki, det hade inte varit helt fel. Paula, Danne aka. Stoka och jag skulle börja på badminton på onsdagar. Men nej, då är ju kåren och tequilan för 15kr shot är så mycket mera lockande. Vi har inte kunnat släppa att tequilan är så billig. Its Like Heaven!

och att sluta. Oh ja, jag har en del saker jag måste sluta med. Borde sluta med. Men en sak i taget. Trappa ner med vissa saker som verkligen inte gör mej gott. Varför är man så dum?!  Man gör ju detta för ens egen skull - om jag inte kan göra mej själv gott, hur sjutton ska jag göra någon annan det?


ikväll så

ja okej, jag vet - jag suger, inte skrivit och tydligen så kollar folket ivrigt in här och inget nytt! men ikväll, efter jag pluggat och duschat så ska jag sätta mej och skriva lite :) inte haft någon insperation.. men igår kom den

hej så länge gott folk!

liten uppd.

jag kan inte klaga, långt ifrån. jag är mer än nöjd med lägenheten. mina föräldrar har varit underbara och på två efetermiddagar fixade vi allt! jag har bara min gaderob kvar och ducshdraperiet som vaktmästarna eller vem det nu än är måste fixa.

tittar på solnedgången nu. solen försvinner sakta bakom rosengårds centrum. hur fint som helst. när jag fixar kameran från jkpg ska jag lägga upp bilder. annars får ni besöka mej om ni vill :)


aaah ni bränns min kyckling! måste gå!!

Ta fram skruvdragarn

är nu i Arlöv, ska äta frukost nu innan vi drar till ikea. Säng, bord, stolar ska köpas. Lämgtar, det kommer bli fint men det kommer ta tid. Börjar skolan åtta imon.... måste kolla upp det för säkerthetsskull...

var med killarna och bella igår på omladinska - det var kul :) killarna är roliga och Go Go Svenne som har sina moves! man träffade på folk man inte sett på ett tag och alla undrar varför man inte har hört av sej.. men va fan... haha vad vet jag? :P

nehe magen ska fyllas med mat, sen blir iiikeeeaaa

skriv något till mej - allt bra eller? :)

54,53, 45?!

HAHA vilken tabbe av dottern Lara (idioten själv)  Jag sa till pappa idag medans han fixade salladen - "ja pappa nu är det 11 år kvar till pensionen!" han titta lite på mej, medans han skar gurkan i superfina skivor med sin love-hacker a la tv-shop. jag fortsatte - "ja ja, papap så är det i sverige - man ska slita till 65, inga arbetsskador här inte!" (arbetsskador med jugge-brytning)

nu började mamma reagera och vände sej till mej - "men lara han fyller ju 53!" Oj fan - juste det, han är ju född 1955! Jag nämde direkt att jag måste ändra detta på bloggen. Pappa tyckte att jag skulle bara vända på siffrorna och skriva 45. Yeah yeah sure pappa - sååå ung är du inte! :)


GRATTIS KUNG FU PADRE!

image300

det är lite coolt

nu är jag en av dem alla brukar titta på med avund och nyfikenhet med datorn i knät och ser allmänt road ut. Sitter här på bussen, precis åkt från centralen i malmö.

(mitt a och ö krånglar på tangentbordet - kanske borde kolla upp det imon i jkpg för så mkt har jag inte trakkaserat min lilla laptop :S )

pappa vet inte att jag ska komma och mamma tror jag, tror att jag kommer imon. min söte bror kommer och hämtar mej ikväll på stationen kvart i två. bara jag inte somnar och hamnar i stockholm.

det är kaos. kaos i mitt huvudet och det speglar sig på mitt beteende. jag hoppas att det beror på pms, för annars blir jag orolig... det är inte att något extremt har hänt utan jag är bara allmänt uppe i varv. jag vet inte vart mitt huvud är och min röv (ett uttryck jag brukar använda)
 det kanske är juridiken som får hjärnan att explodera eller sluta fungera - lite som när man ställer frågan om universum - när tar den slut, vad gör vi här egentligen och alla dem där udda frågorna ingen kan svara på. förstår du vad jag menar? eller hela grejen att jag ska flytta på riktigt till en egen lya? att jag gör det jag frulkat för så länge? jag hoppas känslan går över snart...

Skippa mina Stavfel

sov min sista natt på soffan hos Nikan. Har blivit bortskämd genom att jag har bott så centralt. I Gonna miss It. Ja kollade på vårat schema - typiskt - efter att jag flyttat till Gripen så börjar vi nästan varje dag kl 08.00 (obs plus den akkdemiska kvarten) haha.

--- Fast lägenheten är så värt det!!!

min päron börjar ladda med mikro, toaster och Gud vet vad. Jag tror mamma has samlat på bestick, glas, lakan, kastruller, handdukar. glas och en massa annat sen dag ett av mitt liv. Visst är dem underbara som backar upp me till 200%?

Juririken har kommit i gång på riktigt . lite hat man fakstiskt lärt sej, kan redan hänvisa till Balkar, paragrafer och stycken :D   oh yeah - fast man borde plugga varje dag för att det ska fastna på riktigt. Men lite smart känner jag mej. Just lite, ekonomin slär till snart, samtidigt som vi har jurdiken.
Så har vi hemtenta den 14-16 i Fastighets... någonting?!?!  

Gjorde klart hemuppgiften som ska in innan 7 mars. Tänkte lämna in den idag - tror du ja hitta till hennes fack?! Bärandes på lagboken med mitt tålamod gick inget vidare. Jag gick upp och följde med Paula till stationen. HOn blev ändå upp-pimpad :)

det är kallt. ruskigt kallt. det var fint för några dagar sedan. Då var ja och utforskade Malmö på egen hand. 2 timmar och jag gick en rejäll runda. Malmö påminner mej lite om Jönköping - fin stad, mycket vatten och dem bygger om ÖVERALLT!!!

nehe, ville bara skriva lite... så ni inte suckar för att jag blivit sämst på att uppdatera

Alla fucking hjärtans dag imon woohoo *not*  och sen fyller min kära Kung Fu Padre 54 år :D

Legenda
Ona nema nikoga da joj kaze
Ti si moja,
ti si mojaimage299

Im Back!

Det blev en av ghetto R:en, vad ska jag göra?? haha.


Efter att ha intresseanmällt sig på 167 st lägenheter (typ) så räckte det med ett telefonsamtal, en liten runda och sen var det klart. Ska skriva på avtalet och jag får nycklarna till Gripen studenthus, som självklart ligger vid Rosengård, den 15e feb.

Helt nytt, jag kommer vara den första som sitter på toalettstolen, använder duchen, diskar och mycket mera. Världens balkong på 5 meter, kan det bli bättre? Bor på 4e våningen så jag har en fin utsikt. :) Me happy!
ska hem till jönköping nu i veckan och kommer ner till malmö med a la familia på lördagen. Lägenheten ska fyllas med lite grejer.

Jag har blivit lite bortskämt medans jag bott hos Nikan - allt är nära! Nu på gripen kommer det ta lite längre tid att komma till skolan, men det är 3 andra som bor där från klassen. Så det känns bra.

http://www.studenthusetgripen.se/

- välj lägenheter och klicka sedan på 31 kvm. Min lägenhet är tom, så nu är det bara att fixa den till den grymmaste lyan!

SÅ VAD TYCKER DU??

solen skiner

Skapar något vettigt snart