Gå & Bikta Er!

inte nog med att Han fick sitt välkomande på Råslätts undre Parkeringen med trasig lampa och en blå tandkräm i baken, nu när den står på andra sidan, vid våra lägenheter så har några NÖTTER fått för sej att våldgästa den och slita ut hans innehåll!

Alen min bror, må vara aggressiv, men denna gången hade han rätt. Han envisades med att ta ut stereon efter varje biltur för att i ingen ska haffa den. Vem ska ens kolla på den, sa jag och skämtade bort det.
7 månader senare fick jag det uppslängt i nunan.

En väldigt och ovanligt lungt (med tanke på omständigheterna) ringer Alen och berättar att stereon numera inte kommer spela ljuv musik för våra öron.
Ja kan inget mera än annat köpa en ny och alltid ta in den till lägenheten.

Era Nötter! Att ni inte Skäms! Jag bryr mej mer eller mindre om stereon, men att ens tänka tanken att fiffla med Floydens dörrar och bara ta något som långt ifrån är erat!


image137

Fy Skäms, gå och Bikta er!

Två Gula och ett Rött


Tiden verkar ha kommit då det är Min tur att dela ut dem Röda korten.
Med eller utan förklaring.
' Cuz Aj Flippar Då va


Klockrent


För att slippa skriva allt som hänt i helgen kan ni kolla in dessa två underbara bloggar
http://jasaa.blogg.se/ och http://mika85.blogg.se/. Kan aldrig har tråkigt med Värnamo folket, några lekplatser och en kamera!

Huskvarna flikorna - så söta! Känner mej som någon Baba varje gång man börjar berätta "Ni ska bara veta hur små dom va innan. Kolla nu?! tre meter och jag har stannat i växten. Nu dricker dem och har för sej, innan var det annat. Varje år dem skulle komma till våran slava hade vi alltid förberett saft åt Sandy"  haha. Me Like

Det var en underbar helg i Jönköping. Nästa helg i Jönköping verkar bli i mitten av Juni. Om man nu inte försvinner då heller. Men jag gnäller inte. Hallå Sverige, här ska Du utforskas


Eller vad säger Du?tro INTE att Du inte ÄR Något
 - ALLA är vi NÅGOTTata mi je Legenda

min pappa. min pappa han är speciell. han kläcker många kloka ord, men man måste ha tålamod om man vill veta vad han vill få fram. han berättar i jämnförelser och visar med pennor, - med det han finner framför sej.
han är förstående och har tålamod. han blir sällan arg, och blir han det så med all rätt.

min pappa. min pappa är en typiskt jugge och bryter på svenska så att tårar rinner ner för ens kinder. grammatiken är inte på topp, även om han bott här nu ett bra tag. han har ett gott hjärta och lärt sej mycket i sitt liv, som han gärna delar med sej. Som han gärna delar med sej till sina barn för att vi inte ska hamna i samma sitation. Så att inte våra hjärtan gråter eller att vi inte blir allt för besvikna när det kommer till våra kompisar eller i livet.

min pappa. min pappa har varit tredje mästare i judo i gamla Jugoslavien. Han är grym. än idag kan han få för sej och visa sina knep. Det slutar oftast med att jag ligger på golvet och han suckar över hans dåliga rygg.
Han är min partypolare. Med honom kan jag dricka, dansa och sjunga. Vi har våra låtar som rör våra hjärtan och glasen möts med ett brett leenden på våra läppar.

min pappa. min pappa skulle jag inte byta ut för någon annan här i världen. 


image135


Tata mi je legenda!

Open Your Eyes

Vi ska vara lyckligt lottade att vi har fått möjligheten att bo i ett land som Sverige där ingenting är omöjligt.
Vi ska vara lyckligt lottade att vi har möjligheten att åka ner till våra hemländer som öppnar våra ögon.

Ett tak över huvud, mat på bordet, rena lakan, 254 st elektroniska apparater som vi inte kan leva utan. Vi har allt och lite till, men ändå har vi en tendes till att gnälla hela tiden. Nästan hela tiden. Det finns inget på tv, inget gott att äta, men vet inte vilka kläder man ska ta på sig, man har ingen aning om vad man ska plugga, bussen vägrar man ta, man kan inte bestämma sej över vilket fik man ska vara på - för många möjligheter som leder till otacksamhet.
Ju mer man har, desto mer vill man ha. I ett land som Sverige, med oändliga möjligheter, blir vi aldrig nöjda.

Jag ska vara lyckligt lottat att mina föräldrar har gett mej möjligheten att åka ner till Serbien varje år i hela två månader. Man passerar gränserna och hamnar i en annan värld.

En tv där myrornas krig  tar över tv-rutan allt för ofta, fattigt tomt kylskåp, bergränsat med valmöjligheter av kläder, fik och uteställen. Jag hade förmodligen hamnat på psyket om jag hade bott i bystaden Svrljig. Det är en död stad, där ungdomarna inte veta vart dom ska vägen och tanterna vet - till grisarna, hundarna och tomaterna.

Folket kanske inte har mycket där, men det är dem givmildaste människorna jag vet. Denna rundan bjuder han, nästa jag osv. Där sitter man sig inte och oroa sej för att man just betalat 20 kr mer än den andra.
Det existerar inte. Har dem ett bröd, och vi är tio pers, så delar vi alla på det. Ingen bryr sej om du går runt i dem nyaste Levis-jeansen eller har 10kg guld runt halsen. Bara man är en bra människa, men ett gott hjärta.


Här i Sverige är allt så ytligt . Skrämmande. All denna media förstör barnens syn på människokroppen, på verkligheten, på livet. Man uppskatar inte det man borde. Man blir girig och gnällig. Jag blir girig och gnällig. Man lyckas alltid hitta något fel.

Jag åker ner till Serbien och lär mej uppskatta livet här. Jag har allt jag kan önska mej och lite till. Att det inte är så hemskt som man får för sig ibland. Mat, pengar, tak över huvudet, två jobb, möjligheten till en vettig utbildning. Jag kan sätta mej på bussen eller tåget och åka vart jag vill i Sverige. Där vet jag kompisar som kämpar med att få ihop en slant för att ta sej 25km till staden bredvid. Hemskt, tänk dej tanken att inte kunna åka till din närmaste stad? Att känna sej fast och inlåst i sin egen stad.

Jag tackar mina föräldrar som gett mej möjligheten att få ta del av den Serbiska kulturen, människorna, maten, språket, livet. Jag tackar att Serbien som öppnar mina ögon

Volim Vas

Good ByeIt took me a while to finally see
Somethings are just not meant to be
So I'm saying my last Good Bye
Before you Really wanna see me DieTill Alla Som Gratta Igår!

 
image134

Vecka 21. 21 Maj. Laki 21image133

Gone Crazy?


En dag efter jobbet kan sluta så här

Du Läste Rätt - FläktWoods - Aaah!

KissAble Lips?


Gång på gång dumförklaras jag av flera olika anledningar. En av gångerna var när jag kläckte att jag hade tigerbalsam på läpparna. "Är du sjuk i huvet eller!? Fan har du det för??"
"För att.... läpparna bli större?"
   Men nej, folket fortsatte att titta på mej som om jag tappat allt för många skruvar i huvudet.
 
In Youre Face
  - Igår när jag satt hos frisören läste jag i en tiding från 2006 nångång att om man vill ha omedelbar effekt för större läppar så är tigerbalsam ett utmärkt val! Blodcirkulationen kommer igång och på så sätt blir läpparna större.

KissAble Lips?  Tveksamt. Killen kommer springa därirfån och tänka - "Shet Het var hon, men varför brinner mina läppar för?!"
image129

and You will run


Serbien Klättrar


Serbien vann
, Ätnligen säger jag bara! Självklart kommer allt snack om grannröstning och plagiat, orka. Låten var bra, folket röstade, grannar eller inte.


Lyssna på Remixen Molitva som Jovan Radomir gjorde med Anders Nyman/Snakebite.

http://www.myspace.com/andersnyman
Ana Ivanovic Vann idag Finalen i WTA. To Sestro!
Keep Up The Good Work Serbia!

Det var Precis vad Jag Behövde

image126Vilken Dag
. Precis vad jag behövde. Tanken slog mej inte förrens igår kväll att jag kunde följa med min bror och hans kompisar till Göteborg, han som har tjatat om det i två dagar. Floyden fick stå för transporten och det gick lysande. Envist försöker min bror döpa om den till Kanta The Don - Kanta som betyder Hink. Men Nej Tack! Jag kan inte få mina Päron och bror att kalla den för Floyd och nu ska den heta Kanta the Don?! Jag fäller en tår.. :P

Iaf, regnet välkomnade oss och jakten efter parkering hade börjat. "Var är Gamla Ullevi?! Har dem rivit ner skiten?! Alen Sväng - Här!!!"   Stadion eller vad det nu än är, kanske inte är kvar - men parkeringen hittade vi och billigt var det - 20kr hela dagen - Ja Tack. Jag såg till att få paraplyet medans killarna tog på sig sina luvor och såg mer eller mindre ut som wannabes gangster, Skinny sådana!

Killarna gick åt sitt håll och jag fortsatte mot Brunsparken där ingen mindre än min andra hälft Tannaz väntade.  Mina 20krs look-a-like converse skor a la Pijac från Serbien pallade inte med det blöta regnet och blöt var jag. Men jag fick skylla mej själv.

And there She came. My SunShine i sin läckra Marinblåa kappa från Mango. Snygg som vanligt. Mitt Hjärta värmdes då vi våra bröstkorgar möttes. Haha hon vinner lätt den matchen - här snackar vi super size mot zero size på den fronten!

Pasta, jobbigt kaffe, tjejsnack, livets stora gåtor, imitation av Shan the man, lika så av våra föräldrar, killmysteriet - några av många saker som nämndes under taket av Fröken Olson. Shopping hann vi oxå med, självklart. Tannaz har problem så hon fick inte köpa allt hon ville - för hennes eget bästa ;P

5 timmar senare var det dags att skiljas åt och två timmar senare var jag hemma. Vilken Dag. Precis vad jag behövde. Vänner som får mej att le, inget annat. Kompisar som får mej att skratta så att glädjetårar börja rinna nedanför mina kinder. Glädjetårar. Inget Annat.

Tack. Det var precis vad jag behövde


image128

Thats My Name

snodde den från Sneki http://snekis-blogg.blogspot.com/


A: You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You are great in bed
J : People adore you.
K : You?re wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fucking crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You?re loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z : Always ready.


L  - Everyone loves you
A  -
You like to drink
R  - Fucking crazy
A  - You like to drink

HAHA Det kan nog inte stämma bättre!   
Tänkte ta och testa mitt andra namn - Ja jag är serb och äger ett andra namn. Shoot me


E   - Damn good kisser.
M  - Best kisser ever.
I  - You are great in bed
L  -Everyone loves you
I -
You are great in bed
J - People adore you
A -  You like to drink

Okeeej. Det kan ju knappst jag avgöra om det stämmer, hihi.


Testa du Me!

Den Onda Bubblan

Lätt för mej att peka finger , skaka på huvudet och hopplöst undra vad dem egentligen sysslar med. Vilken kotte som helst ser ju att det inte är okej. Alla tycker detsamma men det verkar inte komma fram till deras öron.


det kan handla om ett dåligt köp, kärlek, eller allmänna värdelösa beslut. Ja pratade med en kompis förra veckan och hon berättade något som fick oss båda att sucka. "Varför? Fattar dem inte att det är helt galet? Shet det är ju verkligen som om dem blivit blinda"
Blinda av vad? Av enormt starka känslor, av envishet? Som om dem bara ser rakt fram, verkan höger eller vänster. Man tittar, lyssnar - iakttar utifrån och vill mer än gärna spräcka bubblan dem befinner sig i, med en nål. Nålen som motsvarar ord, kloka råd, en annan synvinkel på det hela, allt för att befria dem från idioti.


Inte står man med nålen bara för att sticka och såra dem, nej. Utan som en kompis, en förälder, en arbetskamrat som upplevt ett och annat i sitt liv. Frågan är hur mycket borde man eller vågar man "säga till" ?
Ska man tiga och låta dem begå misstaget och sedan vara där för dem, och försöka spela att inget av detta var förutsättbart? Ska man lägga en pik då och då för att försöka iaf göra små hål i bubblan så att dem får andas in lite vettigt syre? Hur mycket borde och vågar man säga?


Som om känslorna gör en blind. Alla har vi varit där. Jag har varit där alldelses för många gånger och för länge. Det kan ha handlat om små saker, till stora och värdefulla händelser i mitt liv. Händelser som sätter sina spår.
När jag tänker tillbaka på den tiden kan jag inte fatta hur dum och naiv man var. Man levde sitt lilla liv i bubblan, men det var inget man var medveten om.


Nålar, knivar, spjut, - starka argument och kloka råd, inget gjorde så att man lämnade bubblan. Den trygga världen man byggt upp av lögner och förnekelser, var det enda man kände sig säker i. Men dagen kom, då någon utanför bubblan, likaväl i den, kastade spjutet som denna gången inte kunde undkomma hjärtat. Alla nålar, spjut och knivar man försött ignorera fick man tillbaka på en och samma gång - på ett och samma ställe. Hjärtat.


Man kliver ut, helt förstörd, man vet verkan ut eller in. Den verkliga världen slår en så hårt, som en oväntad öfril och man tappar andan. Ögonbindeln är nu bortgaten och dimman som hängt tungt framför ögonen försvinner sakta. Man undrar vad man sysslat med och det går inte att komma undan blickarna som säger "Vad va det jag sa?"


Man vet inte alltid sitt eget bästa, hur mycket man vill och försöker intala sig det. Ibland kanske det är bättre att lyssna på kompisen eller föräldern som kasnke redan varit med om det. Ibland är det kanske inte så klokt att be dom sluta tjata för att man vill begå sina misstag själv, för att sedan lära sej utav dem.
Lyssna på människan som står framför dej, utanför bubblan och ser allt med andra ögon. Som bara iakttar. Han kan bespara dej från mycket ont som bubblan ligger bakom.Varför behöva fixa problemet, när du kan undvika det?
- Boje spreciti, Nego leciti

Nomy caught My ear


You are in Pain, take your life, take your life with cocain
But I am who I am, so I do what I can, when I can,
but I can really do a damn thing


So fine this day
all youre problems has gone away
but tomorrow  when You wake up
all the problems are back to stay


Mina trumhinnor har blivit goda vänner med NOMY
Gillar  låtarna grymt mycket, lagom rock, fina melodier och
texterna börjar snabbt rulla på tungan.

 
http://www.allears.se/MyPage.aspx?name=nomy


ps. Världen är Liten. Verkligen trevligt att Träffas!
Tack för cd-skivan, Låtarna strömmar igenom  hörlurorna
medans jag skruvar och har för mej i fabriken :)
"Ej Lyssna, du vet, det är Katastrof!" **Skratt

En Bild Säger Mer Än Tusen Ord