Prison Gubben framför Mej

klockan är strax efter halv 12. sitter i fikarummet och äter med mina flummiga arbetskamrater. en massa lernia folk har kommit för att slita arslet av sej hos oss. en 25 årig tjej som suttit själv i tre dagar fick nu sällskap av en äldre man. han hade precis ställt in maten i mikron och väntade vid sin plats, som är brevid tjejen. Båda sitter med ryggen emot oss

 Jag vände blicken snabbt mot deras håll och lika snabbt hamnade den på den äldre mannen. Ögonbrynet höjdes. Den äldre mannen iaktar rummet och hans huvuvd rör sej i sidled. när jag såg han i profil hojtade jag till. han påminde mej väääldigt mkt om en som fyllde våra tv-skärmar varje måndag i våras. Jag bad Hanna glo lite diskret och hon kunde inte inget annat än hålla med mej.

Fan gubben framför oss är ju kopia av han som dog innan killarna från prison break skulle fly! han med alla pengarna. så lik, man kan tro att dom är tvillingar eller nåt. mustage, samma slags frilla.
haha gubben dog aldrig, han kom till Fläkten för att jobba :P


notis
 ont i axlarna. tällde tre pallar brevdi varandra framför in bana idag. jag är för kort. 
  Hannut ska byta skift. vilket innebär att jag blir ensam tjej med 10 andra killar. Åh Du Milde
              
               myttra och pinna iväg är 2 ord till som hörs bland ec folket.     
               
myttra - pissa. bara när en kille ska pissa, Brate Henke tyckte inte det låter så bra när en flicka som jag säger att hon ska myttra

pinna iväg. Henke skulle visa dansen han fick uppleva i Grekland, när dom dansar i sidled.
pinna iväg används typ istället för springa iväg 


                                       

                                                                                   

Close Up


close up. muhaha  ej Era Muppar -  KOMMENTERA gärna!

Koonar, Nunan och Floyd

ännu en ny vecka. bytte band idag. Är på den första där man bygger tak och botten. Nunan framför mej är då Henke. jag vet inte ens om nuna är ett ord, men på fläkten används ordet dagligen. Ett annat ord för ansikte typ.
man skulle kunna göra en egen fläkt-bok av alla ord som sägs där. ord som inte finns. om jag säger - "shit vad det koonar här!" 
Det skulle då betyda i våran lilla värld - " shit vad det luktar illa här!" 
fråga mej inte varifrån dom fick konnar ifrån... det fanns när jag kom i somras.

Floyd. min kära Floyd. Det hela började med att vi skulle göra lite ändringar på jobbet . en vistidare ska jobba med en fast anställd. självfallet fick jag muppen jag "tjaffsar" mest med. vilda diskussioner, hårda ord, men vi har våra ljusa stunder då vi kan kläcka något snällt till varandra, haha.  typ - "God morgon"

Iaf, förra veckan fick han för sej att kalla mej för killnamn - Charbel var det första. mindre smickrande. mitten av veckan hördes Floyd över hela banan - det måste vara jag, tänkte jag. fel hade jag inte.
men jag tyckte om namnet och sa det till han - " men det var ju ritkgt gulligt, lilla HenkeLina
tror ni inte han var tvungen och sluta kalla mej det - mitt nästa namn var hackspetten eller va det va. jag föträngde det snabbt.

men Floyd håller jag vid liv. min kära Floyd. "Min" nya röda passat får heta Floyd. min bror skrattade åt mej och tyckte att Red Horse var bättre. "Lägg av" sa jag till han med ett leende på läpparna. Detta är en Floyd.


Smotana är mitt tredje namn


fråga mej inte hur jag lyckades, men nu får jag skriva om allt igen...


 © Inte är det lunar, nattstad, efterfesten eller Gud vet vad man skulle ha - nu är det bloggar som gäller. ett nytt sätt att öppna sitt hjärta på, att pika vissa männikor mellan raderna, att berätta om sin dag, att gnälla, berömma någon - ett nytt sätt att lära känna människan bakom orden Du läser.

ja sa precis att jag skriver bäst när jag mår sämst. det är då jag måste tömma hjärnan på all skit som trycker och klämmer. min räddning är bokstäver, ord och meningar. för något år sen var jag så skruvad att jag kunde vakna mitt på natten, ta fram penna och papper och sorgfulla dikter, direkt från hjärtat fyllde pappret.


detta är mitt första inlägg. Like It nor Not

My World143538-4143538-3