Borata


Jag gillar att skriva, men ändå så har jag inte uppdaterat mina fina blogg på ett tag nu.
det är för mycket tankar jag bär på att hade jag skrivit ner allt, hade Ni stäpmlat mej som Sajko.

jag hade kunnat skriva och skriva allt jag hade på hjärtat, men för vad? orden som hade skrivits ner här, hade varit bättre om dom skulle sagt till personen i frågan. jag vet även att han eller hon som hade behövt höra orden som jag bär omkring på, skulle ändå inte göra det.

tack och lov för mina kompisar! tannaz, min Borata, vilken kvinna! ett sent samtal igår slutade med tårar av skratt. jag som bara ville somna lättare. jag somnade iaf med ett leende på läpparna. ME LOVE

- Tanni  "Can't touch that! "
- Kitinski
"Please, touch that! "
- Laki "
Touch that!"

- Tanni " Almost "
- Kitisnki
" Never "
- Laki " Always "


Tannaz  är den kvinnliga versionen av Borat, som en kläckte :)


julen över
nyår här
halmstad

Gott Nytt År!

Göteborg


15 dec - Omid och gänget på råslätt. haha fisken blev inte så lyckad, men salladen var himla god! satt och drack lite vodka apple - inte druckit den innan, god jajamen ;P   en massa skit hade hänt dagen innan och jag pallade ej och sitta hemma själv. behövde någon som skulle få mej att skratta :) skulle hälsa på Cherie, som jobbade på velvet och det gjorde jag. vid tolv tiden åkte jag, omid och guzze från råslätt... haha jag var där 20 min och bad dom hämta mej efter makedonkan. jag ville hem och sova. och så hade jag en del på hjärtat...


16 dec - packa, fixa presenten och allt annat. kl 13.07 ringer Sandra, - gbg here we come! galningen körde way too fast - vi var framme på 1h och 20 min!  sajko. haha. hängde på nordstan, åt, träffade Nikan och sedan drog vi til willys för att handla. kom hem till Tannaz, my love, där det några dagar innan hade varit vatten högt upp till knäna!

festen drog sakta men säkert ignång och det blev bara mer och mer folk. vi hamnde senare på utestället respekt, helt okej, vi tjejer shejkade loss! ;P

under kvällen får jag en klapp på axlen  - "ursäkta hrm.. mm jo du ser ut som min sister i usa, skulle jag kunna ta kort pådej och skicka till henne sen?"   jag du vet - aha .. okej..  *KLICK*  
haha du roliga var sen att när jag skulle vända mej om, kom en annan nuna och ville oxå ta kort - haha vad, har han oxå em syster nånstans? *garv
tjejerna stack till nattkafe, jag stack hem. sandra var redan hemma. kl. 03.05 Laki befann sig i djupsömn

17 dec - laki har haft körkort i två år! yeah! tannaz fyller 20 år! yeah
sista dagen i gbg. skulle in till stan för att träffa en söt nuna. trevligt . det var inte igår vi sågs..
köpte lussekatter, in i bilen och jkpg here we come. suck, me dont lke
saker håller på att förämdras...
en går den andra stannar
vissa saker tror man verkligen inte skulle kunna hända
men det händer, och besviken blir man.
jebiga... nu vet jag att det inte är värt det

Mad World

är det bara jag, eller blir världen bara ondare och ondare? inte nog med att det är krig och en massa annat elände, men whats up with the people?!

varför ha onda tankar? varför vilja personer i din omgivining något ont? varför vilja såra för att man själv ska må bättre? varför kläcka idiotiska saker som resulterar att nunan framför dej fäller en tår eller två?

jag fattar inte det. jag försöker att inte bry mej. jag försöker att titta bort, men det går inte. gång på gång blir jag påmind om allt shit. när ska folket sluta? sluta göra alla andra illa och sedan sitta med ett leende på läpparna och känna sig som kungen?

jag vill ingen illa. jag har haft mina onda tankar jag med, men vad tjänar det till? gör det nån lyckligare? gör det mej lyckligare? nej. som jag brukar säga  - om personen ifrågan är skit, måste du oxå vara det? nej. visa att du är bättre genom att vända andra kinden. du kommer kunna sova med ett gott samvete, medan den andra få ha det på sitt samvete.

mad world. du kommer ingenstans om du inte kör ett fult spel. så är dagens läge. pengar är vad man strävar efter. para money cash. visst, pengar behöver man för att överleva,men när man har smakat på det ljuva livet som pengarna kan ge, vill man bara ha mer och mer. man är beredd att göra allt. man glömmer bort alla andra. jag har pengarna, jag har makten.

Du ska äga pengarna - Inte pengarna dej


snälla sluta vara taskiga och elaka mot varndra, ni vinner inget på det. absolut ingenting.
be om förlåtelse om du vet att du gjort nån ledsen., be om förlåtelse och mena det.


make love not war

Malmööödå var det dags att ta en titt på södra sverige. nej det hade inget me mitt jobb att göra, nu hade jag en ledig helg och tog möjligheten att luffa under mina önskemål.

tack Stefana och Valentina - skinny bitch! sedan fick man träffa Suki. lång smal jävel som jag vet önskar vore bättre än mej på biljard. det är bara att erkänna, jag ägde :) Kul som fan att träffa dej, det var på tiden.
passade på att träffa lite annat folk. världen är ruskigt liten. det blev en mysig lördag kväll och söndag eftermiddag. serbiska kyrkan 3 min från Stefana. haha. Mitt framtida jobb i Köpenhamn?  you never know

det känns som om man var utomlands när man var nere i malmö. folket vände sej om när man prata som om man vore en freak. ursäkte mej att jag inte säger - ...Adolfs TOJ -  ja dom menar TORG hihi.

det var skönt att komma iväg lite. denna helg är jag hemma och helgen efter väntar kära GÖTEBORG, jag saknar det som fan. men det jag saknar mest är min Tannaz - ME LÖV.

inga förväntningar - inga besvikelser