400e blogginlägget med magnesiumbrist

Världen drabbas av den omtalade svininflusensan aka Nöff-nöff-flue, men jag, den speciella nöten ska drabbas av något helt annat.

I snart tre veckor har jag haft ryck i mitt högra öga. Det känns och det syns! Trodde det skulle försvinna, men nej, jag vaknar med rycket, sitter på föreläsningar med rycket och lägger mej med rycket.

Frågade mina kära kompisar och vi kom fram till att det kan vara magnesiumbrist. För att vara lite säkrare googlade vi upp det.


--> Brist är ovanlig. Symtom kan vara: muskelsvaghet, kramper, hämmad tillväxt, nervproblem, beteendestörningar, störningar i hjärtfunktionen, trötthet, irritation, dålig aptit och för högt blodtryck

6 av de 10 symptomen stämmer in på mej..

Hämmad tillväxt - snälla måste ha lidit av magnesiumbrist hela mitt liv, min längd slutade fan på 160 cm

Nervproblem - tydligen, ögat lever sitt egna liv


Beteendestörningar - människor i min närhet kan utveckla denna punkt


Trötthet - min första tanke är när jag vaknar: "snälla låt det bli kväll igen så jag kan få sova!"Irritation -
jag som trodde att det var en del av mig, no no, se - magnesiumbrist!

Dålig aptit - jag instämmer, men inte kärlekshandtagen


Så lösningen är väl att köpa magnesiumtabletter, vilket jag självklart glömde igår. Kom på det när jag steg innanför min dörr och ögat började igen. Suck!


Den efterlängatde 80tals festen!

Jag låter bilderna tala för sig själva ;P

där satt den!

Jag som skaffade bet365 för att kunna följa serbiska matcher i vilken sport som helst. Men självklart kunde jag inte se matchen mellan Serbien och Rumänien. Serbien vann iaf med hela 5-0 och är nu med i VM! Woohoo så kul! :D

Sist men inte minst, den 22 åriga Novak Djokovic vann mot den ett år yngre kroaten Marin Cilic i China Open Finalen med 6-2, 7-6 (7-4). Grattis Noleee!

Helgen börjar närma sig sitt slut. Ruska salata väntar hos Steffi och jag ska oxå se till att hinna träffa kära Frenki. Var, när, hur - det har jag ingen aning om haha. Wonderwall har spelats i helgen - har börjat gå på gitarrkurs en gång i veckan. Det är kul och man lär sig en hel del, nu är det upp till mig själv hur mycket jag övar hemma.
- jag vill ju vara den som sitter i en park i Serbien med gitarren och de andra får stå för sången haha.

Det är för mycket i skolan, har inte hunnit med Jönköping än. Men fredag den 13e november bör ja besöka min kära familj, för den 14e är det våran "slava".

Saknar min stekare till bror!


Save me!
Hej gott folk!

Jag vet, jag skrev september, men jag är från balkan
- 5 min är 30 min, September är oktober osv :P


Jag vill bara säga att JAG LEVER
när det lugnt sig lite i skolan så kommer jag nörda mig med bloggen ;P