???

Ögonbajs!? Varför har jag så mycket ögonbajs att jag på morgonen
 inte kan öppna ögonen och på dagen smyger skiten fram allt för ofta??


 

Kan någon vara snäll och förklara detta för mig??


Grattis Alen!

Idag fyller han 24 år, min kära broder som även är känd för-
Kitinski, Dumbo, Alien, Ivan, Aleneeee 


Han har överlevt lumpen, bilturen medan hans syster suttit bakom ratten, två hjärnskakningar,
ett och ett halvt år utan sin underbara syster, fotbolls-laget Östra innan de dog på riktigt mm.

Du är GULD VÄRD Alen, även om vi bråkar som djur då och då, 
innerst inne vet jag att det bara är kärlek haha

Hoppas vi ses snart!


ps. Alen, vi skrattar åt dem här och nu
"HAHAHAHAHAH" 

heja heja heja

1 april om några dagar - vilket skämt!
Precis haft Sajko-tentan och nu ska vi ha tenta i Bygg, Teknik och Funktion.
Nu håller vi alla tummarna.

Den dagen kommer bli lång. Mitt El-grande hår ska klippas, tentan ska skrivas, hem till Stoka för att kolla på Serbien - Sverige matchen - NAPRED SRBI! - och sen ska jag trippa iväg och jobba på Kåren. Keep up the Good work, Knegarn :)

Så det går bra för Hv hör jag, trevligt trevligt. Förra året, i mitten av april, var jag och besökte Jönköping några dagar och då hade Hv71 tydligen vunnit någonting, för hela stan var full med galna hockey fans som sjöng låtar. Det lär ju se ut så nu också, om Hv tar hem skiten :)


ps. Du har väl inte glömt bort att vrida fram klockan?
Sommrtid here we go!

dino merlin 11 april 
Dobro je kad u zivotu
za nesto se boris, rukama stvoris
dobro je kad u zivotu
nekoga volis, neko te voli


Dobro je kad u zivotu
neko te sluti ti nekoga slutis
ali je nabolje kad u zivotu imas nekog
s kim mozes ovako da sutis

Ramelsväg

Tydligen är det skit på Ramelsväg igen. Paula läste upp det för mig i Metro och jag rynkade på pannan. Vi bor typ hundra meter ifrån och märker inte av något. Igår tänkte vi ta Femman in till stan, men efter att ha hört en smäll, valde vi att ta 35an, vars busshållplats är precis utanför våran Kinesiska mur. Väljer det säkra, före det osäkra, hehe

Nu på väg ner för "bilar-säljar-vägen" såg vi tre polisbilar parkerade mellan McDonalds och Preem. Poliserna stod och pratade med varandra, kaffe paus, vem vet. Eller så väntar de på någon action i natt?

och så var man sne också...I mina unga dar fick jag ha inlägg i min ena sko. Minns egentligen inte orsaken, men jag vet att det var efter en vanlig undersökning hos skolsköterskan. Hon bad mig göra en Bend Over Please och kände på min ryggrad. När och varför jag slutade använda inlägget, minns jag inte.

Under min tid på Fläkten, spenderades många pauser ute bland filter-lagret. Kartongerna var underbara att sova i under lunchen. En vanlig jobbar dag sträckte jag ut båda mina ben, men det roliga var att bara min vänstra fot nådde upp mot balken ordentligt, tillskillnad från min högra. Jag brydde mig inte om det så mycket, antog bara att jag låg lite snett och konstigt.

Förra veckan när Paula och jag gick till gymmet för att lära oss maskinerna (min fobi för gym, spökar fortfarande, men jag kom ut levande och utan hjärtklappning) så skulle vi göra en benövning. Knäna skulle inte tryckas mot kudden och efter lite inställningar så fick vi nöja oss med att det vänstra knät slog emot. 

Efter en seg dag av idioti framför datorn, la jag mig på golvet för ryggen började verka. Som ett litet barn sträckte jag båda benen mot taket och nu blev det väldigt tydligt. Vänster benet är 1 cm längre en mitt högr!!?  Jag vred och vände på mig för att få dem lika långa, men förgäves. Hur mycket jag än sträckte på det högra benet så ville det inte.

Inte nog med att man anses vara sne i huvudet då och då, nu är jag fysiskt sne också...  

Ny Dold Talang?

Det var våran onsdag på Kåren förra veckan, så det var bara att ta på sig knegar-tröjan, ladda med alvedon och ta med sig ett gott humör. Vi har fått ihop en härlig grupp som gör att de 10 timmarna på Kåren inte känns som att man jobbar. Priserna hade sänkts på flaskorna, tur det - för nu var det min tur att vara bakom baren. Fick blanda fyra-fem drinkar, en massa shots och servera oändligt många cider och öl.
Men allt gick bra - inte ett enda felslag i kassan! Wohooo!


Efter daten med Paula på fredagen, var det mer eller mindre lagfest på Kåren. Dricksen vi fick ihop under  onsdagskvällen fick gå till premiären av filmen "Dumpa honom". Det var en soft fredag, Jesko upptäckte en ny drink - aka JessBomben och fyllepaketen han skrev upp på tavlan beställdes från håll och kanter.


Senare under kvällen/natten smög jag ut till det tomma dansgolvet där Jeskos bror spelade musik. Även om jag satt ner, kunde kroppen inte låta bli att hänga med rythmen. Helt plötsligt var det min tur att leka Dj och till bådas vår förvåning var jag riktigt grym! Jag hade ingen aning om att det lät så bra, men med Gorans highfive, sträckte jag stolt på mig och sa - Damn, hittat min nya dolda talang! Fifan va kul!  
---->
www.myspace.com/caprabeats <-----


Lördagen spenderades hos våran Davore-mi-Amore. Det var länge sen man träffade gänget och det var lika kul som sist vi samlades för att ha kul. Det blev mycket dans, kareoke och drickande av diverse vätska.

Tack alla för en underbar vecka! Nu är det slut på det roliga, för psykologi-tentan närmar sig...I dig 50-öringen!!!!


Jag klarade omtentan!!
Så skön känsla! I did it liksom! Wohooo!


23 mars - Pskyologi för mäklare (sajko för mäklare)
1 april - Byggnad Teknik och Funktion
3 juni - Skatterätt
4 juni - SERBIEN!!!

23 juni - Jasa 23 år och U21 Sverige vs Serbien
Någon som vill ha min biljett?

Lite info ;P

Efter min roadtrip är jag tillbaka igen i Malmö. Sagt hejdå till mamma som ska till Serbien imorgon och varit på årsmöte i Gislaved med serbiska ungdoms organisationen. Ny styrlese är vald och jag ser fram emot nu att träffa det nya gänget oftare!

För att döda alla rykten om att Ungdomsfestivalen är i Stockholm i år, vill jag skriva att den kommer hållas i VÄSTERÅS den i november. Håll ögonen och öronen öppna om datumet!

Kolla in den nya uppdaterade sidan och se vad vi sysslar med - www.srpstvo.com  

God morgon!

God morgon gott folk!

idag ska det städas och packas, för ännu en gång väntar resor för mig. Imorgon på morgonen blir det bussen till Jönköping där jag kommer få umgås med familj och vänner, därefter på fredag till Gislaved med serbiska ungdomsorganisationen, där vi årsmötet kommer att hållas.

Så vad ska ni hitta på i veckan och helgen?