Desperat Laki - Sandy Söker BoteMedlet


så kan man beskriva Sandras och Min disskussion igår via msn och bloggen. Vad go Sandy är!
va kom vi fram till då? att alla killar i Jkpg är - fråga Sandra om hennes liknelse - nåt i stilen med skit iaf :P
vi sa även att jag vill ha en mörkhårig me blåa ögon ( me like när det är kontrast då va) och han ska förstå sej på min humor (lycka till me det) haha

Cherie och ja satt i köket och pratade för någon dag sen. Vi snackade om att vara en cool mamma eller mormor/farmor - jag skippade ju hela mamma delen  och kläckte - "Jag ska fanimej bli en grym mormor!"
Cherie skrattade bara åt mej och sa - "hallå, först måste du hitta en, gifta dej, skaffa barn och sen ska barnen skaffa några!"

vägen dit är ju lång - kan jag bara få ta ett ministep in i själva..grejen.. här glor man ju bara på andra, sina kompisar som är förlovade, bor ihop,
kille här och kille där. jag är bara mobbad. kräsen? neeee

jag vet inte vad jag vill
min teori är iaf

- Det du inte kan få
det vill du ha
och när du fått det
 vill du inte ha det längre


det stämmer in på många saker måste jag säga

Sandy börja idag me din Jakt efter My Man!
Make me look good with youre words ;PDagens Finaste Sms


"Saljem veliki poljubac
curi sa najlepsim ocima
na Skandinavskom poluostrvu! :P"
w


Samma tid, Samma Plats

Vi brukade alltid säga - vi ses nästa år, på nån slava. Men detta året har jag träffat dom söta nunorna, , Sandra och Jovana lite oftare.  Jag och Sandra har ju då en speciell vänskap muhaha betty coh greys har fört oss närmare! Joka och jag... haha "cant you feel the Loove tooooonight?"

iaf. klockan 5 skulle vi befinna oss i Huskvarna, sena som vanligt, denna gången var det inte pappas fel, utan Alen min bror har tagit över den rollen. Stockholms folket satt där tyst och åt på sina extra large tallrikar. Småbarnen sprang runt som vanligt. Tiden gick och stämmningen lättades upp.

Sandy., Mitt Hår! Haha
 Joka, Du kan din Pose Oh yeah!

Joka gick runt med en klump i magen för hon visste vilka kasnke skulle stiga in genom dörren. det började först som en tjänst till mej att vi skulle hälsa på Anna som bor 3 min från dem och det slutade med att vi åkte ner till råslätt för att hämta Alens glasögon. Ceca ägde! Komigen det är Slava - lite Alkohol ska man ju dricka! Alen varseegood, du kör ikväll! ;P

VI åt och vi drack, barnen sjöng och dansa. Folket var uppe och nere. Nyktra, halvfulla som fulla. Vissa av oss satt ju me mobilen och skickade hopplösa msn.


 
 VIlken Söt Bebis! En månad gammal, väger typ som 5 st mjölkpaket. Naw, jag smälte. En äldre kvinna som var där kläckte till mej - " Men vad fint han passar dej, när ska du skaffa egna?" 
ööh måste hitta en vettig kille först, sen så är det en lång resa efter det.. iiih


Kvällen började lida mot sitt slut, det var bara vi kvar och folket från stockholm som skulle sova hos dem. Vi satte oss uppe och tydligen (minns det knappt) började jag prata om mina linser och vilka problem man kan ha när dom börja bli för gamla :P många gester och skratt kommer jag ihåg att det var!

    Pappa tog kortet. Jokas min, kolla in den! haha bästa! nej nej som sthml-folket hade sagt - Fett SKön asså haha
jag var tydligen skönast på festen - haha gränsen mellan Skönast och Stördast är hårfin!


Tack För en Underbar Slava! Vi ses snart igen! me Love

är det inte så?


Den som Aldrig Syndat kan kasta första stenen
- Ingen kastade

Vem är Jag att Döma?

12-14 jan - Göteborg


Göteborg, Sweet Göteborg. äntligen tillbaka till den mysiga staden, men präglas av gamla som nya språvagnar, människor överallt, hand i hand eller släpandes på en tung väska. I detta fallet var det inte jag som gick i hand i hand med någon (tyvärr) utan jag var den som släpande på den tunga väskan, t.o.m två stycken.
Tre dagar i Göteborg, man vet aldrig vad man behöver. Vinet som vägde ton, var ju ett måste i detta falllet. det serbiska nyåret skulle firas!

Jag tog mej till Lilli, 4an och av vid Almedal. OlofsHöjd kunde lika gärna byta namn och kallas sig för Pain in The ass - Welcome to The Students!  inte nog med att man hade träningsvärk, så skulle man kämpa sig upp för alla trappsteg.

Lilli skulle på middag, jag skullle åka iväg till Kortedala och hälsa på Leyla och hennes mamma. efter det väntade juggecafeerna, det var länge sen. Passade på att träffa Jamil som öppnat en resturang på KortedalaTorg. Råslätt-Boy då va, hehe. Innan Lilly och delade på oss, hann jag träffa Emmie, en gammal klasskamrat som bodde precis brevid. Världen är liten.

Lara vs Stormen. Resultat - Paraplyet överlevde, mina byxor helblöta, mitt hår slutade i katastrof!

 ________________________

Klockan var inte mkt då Dragisa ringde och var typ framme. haha där satt jag och sminkade mej i pyjamas fick eld i röva - shit dom är här snart! men med Lillis beskriving och deras tolkning av hennes ord, hade vi inte behövt ha så bråttom att göra oss klara.
 
VI gick för att möta dom. En svart katt går framför oss. Jag skriker på den - "gå inte över gatan. gå inte!" samtidigt spottade jag tro gånger och tvingade Lilli att göra det. Den kom lika snabbt tbax och båda hoppade till av rädsla. Spott, spott, spott!

En kvart senare och förfesten kunde börja. Tre till från Alingsås kom strax därefter. Jasa tack ör din skiva, party party! 9 pers i ett litet studentrum, we did it! Jag fick ett samtal som ledde till glädjetåra, Tanni var tillbaka från London!Kvällen var bara barbet då vi tog oss till Monza, det lilla rummet fylldes, men alla kände på sej att det inte skulle bli som vi tänkt oss. Men det stopppade oss inte att shejka våra rumpor!Strax efter tolv träffade vi Lilly och jag Tannaz och hennes kopmis på Makedonkan, där fick jag syn på några nunor man inte sett på ett tag, vilket var najs. Honey  väntade på oss och festen fortsatte!__________________________¨

Kunde vi få en bättre avslutning på våran helg, Lilli? Efter frukosten, haffade vi vinet som Jasa hade lämnat - Tack! haha den var så God! satte oss framför youtube och glodde på bloopers! haha innan vi visste ordet av var flaskan tom och jag var tvungen att börja röra mej hemmåt.
Fulla? nja- jag glömde min scarf och Lilly fick för sej att ta på sej den tunna jackan? hmm haha

Tack för en Underbar Helg - Jag kan Inte ha tråkigt med er!

Gott&Blandet

 Notis
               Fågelkvitter
 i Januari?

               Spöregn istället för vit Snö?


Minns Ní Prison Break-Gubben som jobbar på Fläkten?
          - Tro Ni inte att Han bryter på engelska oxå?!


no suger   Laki Goes Fit?Soon to Come on TorrentSpy    
                                             Prison Brek
                                             Greys Anatomy
                                             One Tree Hill


Lediga på Fre
Laki goes Göteborg


Nyår - Halmstad

    Jag vet inte vart jag ska börja. Vilken kväll måste jag bara säga! Jag ville inte fira i Jönköping och Bata och Jasa ville inte fira hemma hos dom i Värnamo. Så Halmstad here we came!

 Lärde känna tre underbara tjejer. Alex - the Tequilla Girl, Sneki - no B&B (Sneki du vet väl vad jag menar?) ;)  och ingen mindre än Lara - japp ännu en med ett underbart namn! 
1a bilden är den berömda posen Jasa lärde mej - You Go Girl!
2a bilden är den underbara Sneki!
3a bilden är det Skinny Bitch Lara, hon är grim!
4a bilden är det Alex som trodde hon kunde klara av Tequilan lika bra som mej, no no
5a bilden - Yes Underbara Bata som körde och allt. Men han hade nåt problem me ögat..? ;P

Förfesten rockade och det gjorde även festen! Boom Band sjöng och vi alla dansa. haha yes vi hamnade även på bordet. det var lite problem med platserna först och Alex var redo att slå ihjäl nån, men hon lugnade ner sig sen.
Det var dans, korttagning, skratt och så gjorde jag även en god gärning :) 
 


Retard Ljar kallas jag då av Värnamo folket Jasa och Bata -  är egentligen en kort historia men vi behöver inte dra den nu :P  Jasa fick nanmnet Potatåå - hennes tå var inte den vackraste efter festen.
Jag kläckte ett skämt som Lill Pavic hade sagt - Djes Ba Ubila Te Puska! hela kvällen skrattade vi åt det   krigsfötterna... haha Tack För en underbar Kväll!


Nu väntar det Serbiska nyåret den 13:e Januari - GBG HERE WE COME!