MorgonTrött? - Läs Följandejag har ju missat totalt att berätta detta för Er. Är du morgonTrött? Jag har hittat lösningen - ( Snälle Skåningen på jobbet, Raul Skjoooog tipsade mej)
Nej det är inget Olagligt - det säljs receptsfritt på apoteket. 98kr/liter. Du blir Pigg av den pch får i dej vitaminer du kanske missar genom kosten. Koffein och lite alkohol - Missbrukar du Alkohol så är det inget för Dej :P

Vilken Skillnad - När jag jobba förmiddagarna tar det 3 timmar för mej att vakna till liv, men när SuperShoterna börjades ta, var det en hel annan grej - klockan 6 stod jag på mina båda ben, laddad och klar för att skruva. Gubbarna på jobbet trodde jag gick på nåt ;P

Två Shotar om dagen på 15ml. tar du en sent på kvällen, kan du Inte sova, Tro mej...

Bästa, Cant Live Whitout It!

Whats up?


Klassad som total Sajko efter senatse inlägget. Speciell var ordet, Speciell?!!? :P

Anna, Lilla Anna kommer hem från gbg - vi ses i Helgen!

Ghetto Lara fortsätter leka Bonde hos Karin. Jag är naturbegåvad när det kommer till att Mocka Skiten :D

Sthml för LOreal Kurs den 19feb. Kanske åker en dag innan och Chefen bokar rätt tåg åt mej nu vill säga...

Nästa Helg 23-25 feb. blir det Malmö. Jobb på Åhlens City och Lindex plus Ceca Lördag kväll. Yeeah!
ps.
Ja ja jag ska inte dricka så mkt att Alla ser SmåSöta ut ;P

Ska köra min Floyd nu om 7 min, två st Råslättare ska med. Jobba till 23.00 - mindre kul! men jag brukar får mej ett gott skratt när jag jobbar me Smotan Henke, som lärt sig säga MRS (uttalar det jämt olika) men har en förmåga att missbrukar orden han lär sig ... MRS ;P

När Du Tänker  "Lara" - Vad är det Första  Du tänker på då??

När Alkoholen Dansar Inom Mej


Då var det dags. Fredag, en lokal, livemusik.  Äldre så som yngre. Tonivis med Alkohol. Let Us begin.

Samma
gamla visa. Alltid är det stelt i början. Man nickar lite åt varandra, ler och småpratar. Glasen töms och fylls på lika snabbt. Ljudnivån ökar och kropprörelserna blir allt fler. Byxorna som satt lite för tajt i början på kvällen känns betydligt bekvämare. Håret som kändes ofixat och inget speciellt, svänger åt alla håll och kanter. Killen eller Tjejen som Du aldrig skulle lagt märke till annars börjar se lite små söt ut. Orden man har Svalt  för att undvika jobbiga eller pinsamma sitationer faller ut ur munnen som aldrig för. Konsekvernserna tar Vi imon.

Det är inte bara Jag. Det är inte bara med Dom. Det är inte bara här Hemma. Det är inte bara Igår.

Det är tragist när man börjar känna att en helg utan alkohol inte kommer på frågan. En Fest utan ölen i den vänstra handen och whiskyn i den högra. Man känner sig inte lika avslappnad med folket, säker, snygg eller vad det nu än kan vara. Men när Alkoholen börjar dansa imon Mej är allt sådant Glömt.

Man blir social, Flörtig coh vill ha allt och alla med två ben. FylleKåt?. MorgonDagens mening kan oftast börja med  "Ne vad, jag vet inget?"
Hur många gånger har man inte fått höra vackra ord som är som musik för öronen, men dagen efter var det bara tomma och kalla?
Är det bara för att man inte kan stå för dom i nyktert tillstånd? Bara för att man var ute efter en grej? Bara för att man skiter totalt i Konsekvenserna, men man har lättat på Hjärtat iaf?

Jag vet inte. Men jag vet ändå.

Saker som borde tas fram till ytan, görs det på fel tillfällen. Men man vill bara ha Svar för saker som hänger i Luften. Svaren kanske man får, men dagen efter var det bara Alkoholen som Dansade Inom En.
Det Är Knas

Jag har drabbats av BalkanSyndromet. Säkert alltid haft det, men nu är det bekräftat, eller ja, folk har ju bekräftat hur Smotana (klumpig) jag är varje dag på jobbet, minst 6 gånger om dagen. Nu finns det ett namn för det iaf, som sammanfattar i stort sätt alla BalkanBoys som vandrar i fabriken

BalkanSyndromet har man då när man är trög, svårlärd, vilket är samma sak, Gör samma tabbe om coh om igen, glömmer bort väldigt lätt det man visste innan, när nytt info måste fastna i huvudet.
Yepp thats me! - men bara på jobbet ;P


WASABLUFFEN!!!
Dom onda knäckebröden, uppradade prydligt i automaterna. Försöker se nyttiga ut i dessa fina gröna, röda, blåa och oranga förpackningarna.
Och jag luras. Brevid all chocklad, godis och läsk dras mitt öga till dom blanka, skimrande förpackningarna. Den gröna är min Favorit, husmans knäckebröd och en härlig fylling med "cream cheese & chives". På sidan står det fint 100% fullkorn och 9% fiber. Nyttiga Lara äter en som om dagen, gott och passar lagom till klockan 4rasten på jobbet.

Saningen i vitögat.  Henke skrattade åt mej - "Men tro fan Laki att dom inte är nyttiga, visst bättre en den röda med vita knäcket, men hallå, fyllningen?! haha det är ju typ 37% fett i det här..."
Öööh? va? NEJ!? Lack jag blev, tittade ont på "New Sandwich":en och sa högt - "Ska ni ta knäckebrödet ifrån mej nu oxå...? Snyft

Åt min sista igår. No more, no more. Pry for Me


"Lara kan du hämta Kanin Kondomerna?"
 
6 ord jag aldrig trodde skulle komma i kontakt me mina öron, men på Fläkten är ingenting omöjligt. Jag kollade på Henke och visste inte om jag var dum i huvet som inte visste va det var, eller om det var han som ens kläckte något sådant.
Men hör och häpna, det fanns något vid namn Kanin Kondomer. Små svarta avlånga gummigrej som dras på skruven så att man inte skär sej på dom. Fiffigt. Och jag tror inte att Kanin  Kondomerna är det orginala namnet. Vem som nu kom på det - Fifigt.


Partille är ett nytt favorit Ord. Tannaz vistas oftast i bonndedelen i Göteborg och namnet Partille kommer oftast upp på tal. Kanske för att jag gillar atta säga Partille eller kasnke för att hon är mkt i Partille :P
Och Tannaz kan inte sluta skratta när jag upprepar ordet Partille, för med min härliga smålänska, en touch av göteborsgka samt en brytning på Råslättska OCH Tannaz  "jag hör det jag vill höra"  får hon för sej att jag säger Pattarli.    

Me miss Tanni