Brist på annat? - varseeegoood och läs

Jag lär mej. Jag börjar lära mej Malmös gator och deras hundrafemtio torg. Lokalsinnet verkar inte inte funka i Jönköping - vägen till Rusta är fortfarande inte hundra haha.

Ska få gå på visning igen - till fyra lägenheter - allt för hög hyra, men jag sökte ändå. Kommer nog få tacka nej om jag nu skulle erbjudas den dyraste lägenheten. Jag kan ju alltid be min kära bror att bidra varje månad med 2000kr - eller vad säger du Kitinski? :) Gör en god gärning haha.

Ännu en dag har gått. Snabbt också. Borde vara trött nu, men icke. Gick än rejäll promenad med grannen/klasskamrat så nu är jag pigg. Blir en lång dag - från 8 till 16.00 imorgon. Tack tack. Har gjort skrivuppgiften för dagen, men borde läsa 5 kapitel i civilrätt, men orkar inte. Iof jag kommer ju somna rätt snabbt om jag börjar läsa. Imorgon måste jag - ska ha läst kapitlerna till onsdag. Juridik gott folk - inget att leka med. Ett helt annat språk som inte är i närheten av mitt. Det blir en utmaning - lika så ekonomin. Du milde.

Helgen. Ja du, Mile Kitic kommer hit. Får se om jag drar dit. Vet inte ens om jag kan hans låtar - jo säkert om jag hör dem, men så här har jag ingen aning.

Min vänstra fot lever ett eget liv. Sne som fan. En stor anledning till varför jag har ont i ryggen. Va fan ska jag hitta folkvård som jag kallar det ,här i Malmö - är inte ens registrerad här!?

Måste hem - ja hem till mamma, pappa och bror den 14e eller när det blir. Den helgen iaf. Måste lämna lite böcker jag lånat. Shet - vart ska jag hitta den juridik boken här då? Ajoj och den extremt feta lagboken måste köpas! Ah, hundra saker som måste fixas. Tror du någon har hört av sej från blocket ang. mina förbannade ekonomi-böcker? Mmm du gissade rätt - inte en kotte! Tack för den.

Min äckligt sociala sida är till en stor hjälp. Skaffar nya vänner och slipper vara mobbad - ett tag till iaf ;P

Ska ducha, diska, fixa soffan.... ta fram civilrätten och börja läsa? Det återstår att seimage298

Skönhetssömn

Laku Noc, Nopate Bune, God Natt, Good Night

Akademisk kvart och utan godispåsen

akademisk kvart - första gången jag fick höra det här i veckan. Står det nio på schemat börjar vi egentligen kvart över nio! - intressant och härligt med den lilla kvarten. Även efter lunch gäller det hahah

kolla på lägenhet idag - kan jag ju glömma! Förbannade system! Dem har redan gett lägenheten till någon. Tjejen som bara har hand om visningarna messade mej coh skrev i stil med att -- "det är typ 10 som ska komma och kolla, och låg du bland dem sista så är det självklart att du inte får lägenheten, men kontakta mkb."

- men va fan?? säg inte till ett barn att hon ska få en godispåse på lördag för att sen på fredag säga, tyvärr unge, din bror åt upp allt!  Dem gav mej lite hopp och se va hände??? Vi ska ringa för att kolla, för så här kan det inte funka. okej att jag inte fick lägenheten, men säg fan inte då att jag ska få kolla på den om mina chanser är noll!

så mitt humör och min tur ändras som det här vädret i malmö. från sol och vindstilla till regn och muligt. fick reda på i veckan att några från tvåans klassrepresetanter har bytt ekonomiböckerna. Idioten jag, köpte två för 500kr som jag nu lagt ut på blocket och hoppas verkligen någon kommer att köpa dem! smotana

idag börjar jag ett - kvart över ett som sagt. gick upp precis, gav mej själv en sovmorgon - dem har slutat borra nötterna på nedre våningen. nu målar dem och tack o lov att inte penseldragen kan höras!

träffade en kompis igår, satt vid lilla torget, alltid mysigt. Hur stor är chansen att jag träffar två till från serbiska ungdoms org. Blev direkt anfallen med frågorna - Varför har du inte hört av dej?? Till mitt försvar fick dem svaret - Ja, men jag måste hinna anpassa mej till samhället först, sen så ;PHÄNDER I HELGEN GOTT FOLK???

En så kallad ledig dag


Att jag var ledig betydde inte att jag skulle få sovmorgon. Efter x-antal sms och samtal bestämde vi oss för att träffas på centralen kvart över nio. Flera böcker skulle betalas under bordet. Hundralapparna bli mindre och mindre på kontot. Är jag förvånad? - Oh nej, studenterna snackar inte skit när dem säger att det kostar.

Hemma strax efter tio, frukost och nu skulle jag fortsätta läsa boken jag lånat från Stadsbiblioteket i Jönköping, men nu köpt. Tre sidor och det blev svart. Jag somnade. Vaknade två timmar senare, halvt förbannad på mej själv för jag slösar min tid på sömn.

efter att jag fyllt min mage med mammas fyllda paprikor (efter att ha varit hemma i helgen, lämnar man inte lägenheten utan mat i väskan) tog mitt kokande kaffe, sittunderlag jag fick på centralen i samband med tidningen, min bok och satte mej på bakgården. I en timme satt jag och vägrade gå in tills jag hade läst till sidan 70.

Jag lyssnade på min pappa som har tjatat på mej i veckor att höra av mej till familjen som numera bor i Arlöv. Tydligen har vi varit grannar vilket jag verkligen inte kunde minnas. 17.40 skulle jag bli up-pimpad av deras son Davor i en silvrig bil - bmw eller vad det nu än var. Hahaha man inte världens lättaste när man inte vet hur människan ser ut! Men det gick bra och det var jättetrevligt hos dem. Fick se kort från år tillbaka och då kom jag ihåg den nu fullvuxna Davor.

Fick reda på att jag ska få gå på visning på en av rönnens studentlägenheter! Det är verkligen bra med tanke på att det är svårt att bara få en visning. Så nu på fredag, som det ser ut nu, ska jag få gå o kolla. Jag vet ungefär hur den ser ut, eftersom jag varit och kollat innan på en via blocket. - Önska mej lycka till!

Skolan börjar imon på riktig. Redan fått uppgifter. En dag i taget. Andas in, Andas ut.

Vem annars om inte jag?

.


Hur förvirrad är man inte att man går till skolan
 tre dagar tidigare?!?Har tittat på pappret 50 gånger. I onsdags åkte vi dit för att jag ska veta vart jag ska gå på fredagen. Nervös och hade ångest som om jag skulle slaktas, satt Nikan och jag i vardagsrummet i den söta tvåan i Malmö, Hundratrettiofem obesvarade frågar och tankar bildade tredje världskriget i mitt huvud. Kom fram till att jag har verkligen fobi av skolan - förbannade gymnasietiden som har satt sina spår. Allt som hände då, allt i skolan och alla känslor har fått magen att vrida sej varje gång någon har nämt någonting som har med skola att göra.

Så fredagsmorgon gick jag upp, gjorde mej iordning och gick ut i staden där vindstilla inte existerar. Klappade mej själv på axeln att jag hittade all by myself. Samtidigt som jag klev in på skolan och tog fram pappret för att kolla vilken sal, läste jag meningen jag läst så många gånger innan - Utbildningstart: måndagen den 21 januari.
 
Vilket skämt? Är det sant?! Men va fan fick jag 18e ifrån?!? Ringde Nikan som inte kunde hålla sej för skratt. det var inget mer med det, åkte tillbaka för att fixa en tidigare buss till Jönköping. 18e januari står det med stora bokstäver på hemsidan, men om man tittar tre rader under står det lite mesigt att det är den 21januari.

Ja så hur var det i skolan Lara första dagen? - haha den frågan kan jag svara på imorgon!
 


jag är inte ensam om känslan påstår dem


Kalla fötter

Dag 1

Jakten har börjat  - jag raggar för fullt  - böcker och lägenheter/rum. Frenki erbjöd sej att bo hos henne, så jag drar dit den 1 feb. om jag inte hittat något annat jag känner passar. ge mej rum, kök och toalett - inte på 10kvm!

Vandrade helt själv imorse på malmes osäkra gator. Tog mej till gustavs torg (frågade bara två gånger om vägen haha) och träffa min italy Valentina - underbart vacker!

snacka lite, åt, lite hm och så var jag och kollade upp en bok 500 kr! - plus att den kostar egentligen 800kr - du milde när jag kollade igenom boken blev jag likblek! nu är jag som en gam och skickar mail till folk sm säljer sina böcker för ett bra pris.

juridik och ekonomi - måste titta igenom det där så att jag inte får magkatär samma stund läraren öppnar sin käft på fredag. tabletterna är laddade så det är bra (jag fick ju skiten efter fysiken i trean - min mage lever sitt liv och ogillar starkt stress!)

händer hos er? jag kommer ju iof till helgen - just fan - kom på att jag borde boka biljetter!

Hej Då Jönköping

Efter att ha luffat i 4 dagar är jag nu hemma. Men det blir inte så länge till - imon klockan 15.40 sitter jag på bussen på väg till malmö. Det fick bli en dag tidigare pga att jag ska kolla på en lägenhet.

har inte packat - men det går snabbt. Kläder, lakan, kudde, skor, smink, rengöring osv.
Min kära Frenki kommer möta mej på stationen, snacka lite fakta - innan jag ska till Nikan, my roomie :P

Tiden går och jag fattar inte att dagen är här!

Let the game begin

Ta min Ost också!

- och det var precis det dom gjorde!

Under julen hittade jag den inte . Jag är bara blind, tänkte jag, Men igår fick jag höra den hemska historien om Osten.

Min kära Edamer
. Slut, nada, itchi - dem kommer inte att tillverka den mera! Ursäkta mej?! men jag vill ju ha Edamer på min macka...


jag sörjer...

Gårdagens "Aha!"R
åslätt
Rinkeby
Rosengård


Hur kommer det sig att hela tre så kallade ghetton börjar på R?
- Roligt värre!?  =P


Okej Kitinski - Bergsjön funkar inte! hehe

God Jul All Over Again

Juste - serbisk ortodx jul. God Jul!


Vaknade sent, frukosten skippas automatiskt och lunchen står på bordet. Kära mamma har varit uppe sen klockan sju, medans resten av familjen låg i djupsömn då.

Sista dagen av min härliga ledighet - imon klockan 05.56 ska mitt not so skinny arsle befinna sej i dem fortfarande otvättade arbetsbyxorna, mina taskigt målade röda naglar i dem fula, trasiga, icke-godkända skorna på jobbet. Fem arbetsdagar kvar sen väntar något helt annat.

15-16e januari tar jag mina kläder med mej och åker ner till Malmö. Tack Nikan som öppnar sin famn och jag får dela lägenhet med dej. Jag letar efter annat - med eget rum, helst egen lägenhet - men det kan jag glömma - för så lätt är det inte att hitta.

Laki goes pluggis - Oh shet what went wrong?!
haha, ja ja det fixar jag som alla säger
Håll tummarna!
 

Vem Där?


+74910000000


Detta numret dök upp hela 9 gånger igår natt  på min display, mellan 01.08 - 01.34.
Ingen
på andra sidan luren, bara mitt först förvånade Hallå som snabbt blev väldigt aggressivt.

Någon från utlandet? Kunde inte ringa upp numret själv - det fanns inte
Det måste ju vara någon slags felkoppling, eller?


image297

Underbart avslut på 2007!