Try to make Me Fall


Mörkare och mörkare för varje dag. Tiden har nu svikit och vridits tillbaka en timma. Samma sak varje år - jag fruktar mörkret som nu inte går att missa. Men jag tänker inte låta mej falla som regdropparna på min fönsterbräda för att sedan försvinna. Jag tänker börja dagarna med ett djupt andetag som sedan bildar ett leende. Ett leende som reflekterar min tacksamhet mot min familj och vänner som jag allt för sällan visar.


Även om solens ljustrålar blir allt färre över oss, så tänker jag inte glömma vad som egentlien får min dag att lysa. Mina solstrålar - nära som långt borta. Jag tänker inte låta mörkret vinna denna gången, nej - inte efter allt som varit.


För jag är tydligen katten som alltid landar på fötterna.

Malmö

Skriver i veckan om helgen, som verkligen blev Lyckad!
 
image255


Tack Potatå, Födelsedags Bata och Stefana!

Jag Syndar

image253

Snälla, kolla vad klockan är - och skäll ut mej efter ni läst inlägget. Jag bokstavligen VRÄKER i mej dessa förbannade gifflar nu. Varför?! Jo det är fullmåne (blir konstig då haha) och jag har pms (inget går att stoppa mitt udda sug på något) Bra anledning till blivande kärlekshandtag?  say yes haha

Kvinna och Solt!

Helgen - undebar! Ceca och jag = Grymmast! Pjuuusak Drago - Coolast. Finns mkt att skriva men samtidigt inte. En bra helg med en lyckad Kvinnofestival!  Omladinski nästa  (Ungdomsfestivalen i Malmö den 10 nov)
Det var det jag inte hade en aning om vad det var

Mysteriet är löst. Jag är inget sajkofall som fick för mej att klia - bara för kliandet skull. Det räckte med ett samtal till hudkliniken för att få en tid - samma dag!

så idag efter en timmas jobb - blev jag up-pimpad utav min kära fader som körde mej till Ryhov. Snabbt, smärtfritt och avklätt fick jag reda på att jag har nässelfeber - skrivhud.  (jo tack, jag gillar att skriva, men nej tack till skrivhud,ärligt nu)

återigen tabletter. nya krämer och fläkten betalar allt! oh gracie!

Jag vill dej inget Ont


Jag har texten på papper. Skrev när när jag behövde lätta på hjärtat, skriftligt. Men jag insåg snabbt att det var nog allt för personligt för att den skulle hamna här på bloggen.

Licens to Kill med ett paket Strumpbyxor


Jag hde sett den innan ovanför min säng. 1cm slemmig kropp med taniga långa ben, som vilade i ljuset  från min blåa stjärnlampa från Ikea. Den levde inte länge till. God Natt


Torsdag Natt. Ombytt och klar för ännu några nya skönhetstimmar. Beuty Sleep. Musik är ett måste då mörkret fallit för länge sen och jag ligger i pyjamas i min härliga säng.
Jag får syn på två jävlar - först halvt förvånad och sen förbannad! Stereon spelade sina första toner, samtidigt som jag letade efter mitt vapen. Jakten på blodsugarna var igång. Tid 22.45

Med ett 15x25cm paket strumpbyxor dödade jag den första myggan. Den andra var på vift. Stängde av musiken och använda min hörsel på högsta nivå. Jag kunde höra hur mitt hjärta slog.
"zzzzzz zzz z zzz" - "Jag ska inte lägga mej förens jag hittat dej, din skit!" tänkte jag för mej själv medans jag följde ljudet. Men inte en glimt av den. Splash! Dead.

Redo för sängen,återigen. Släckte lampan och la mej. "ZZZZ ZZ ZZZZ Z" - "Va?! En till?? Give me a Break!" denna gången tände jag bordslampan som lycte upp hela rummet. Stadigt höll jag i mitt strumppaket, varav innehållet jag ändå aldrig tänkt använda, och jag kände hur irritationen växte inom mej. Gick fram och tillbaka som en idiot i mitt rum. Bara grannen inte såg mej.Ögonen var Open Wide och mina tunga steg fäljde det otroligt jobbiga ZZZZ-andet.

Första strike. Andra. Splash! Dead. Lägg dags.
Men inte. Ljudet fortsatte och jag började ifrågesätta mitt psyke. - "Ärligt nu Laki, det finna inga flera. HerreGud det är ju i mitten av oktober, myggor finna inte! Det är bara fläkten ovanför dörren som fått ett spel coh ger ifrån sej falska myggljud"


Jag gick ut till köket för att samla mej lite. Resten av familjen var nu redan i djupsömn. Lucky Bastards. Tillbaka till rummet med paketet i handen var jag ännu inte beredd att ge mej. Tänker inte lägga mej, medveten om att en blodsugare spökar i mitt rum, galen efter mitt söta blod. 23.45

Tystnaden började låta. Jag andades så lugnt som möjligt för att inte göra några onödoga ljud. Jag kände slagen från mitt hjärta som pumpade ut blod till varenda cell i min kropp. Splash! Dead. Fastklistrad på strumppaketet. Den tredje var nu ute ur världen..


Satte mej på sängen och tittade mej omkring. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag fick syn på den fjärde.  "A men va fan!?!" Dödsjakten var igång för tredje gången. Det tog tid. Envis skit. Strax därefter kom den femte. 00.05. Mina skönhetstimmar tickade iväg.


Förbannad och trött, tog jag min kudde och mitt täcke under armen. Stängde igen dörren och gick med Loser/Förlora- stämplen på pannan. Det fick bli hörnsoffan. Blodsugarna hade vunnit kampen om mitt rum och tvingat mej till att tillbringa natten på den kalla skinnsoffan. Yft.image239

Väntar Du på något Gott, väntar Du aldrig för Länge

Uppdatering kommer efter helgen

 - Licens to Kill med ett paket strumpbyxor

- Jag vill dej inget Ont

- ett inlägg om helgen i Göteborg,  vars rubrik jag ännu inte vet


Trevlig helg Gott Folk!
Make Love - Not War!

Kärlek på Burk


Göteborg. Igår efter jobbet, åkte jag till den kära underbara staden för att dagen efter gå på en Nivea kurs. Förra året då den också hölls i Göteborg, kunde jag inte gå. Men denna gången ville jag inte missa det och tog därför ledigt från Fläkten.

Tisdags kvällen sov jag över hos Anna, Runt åtta kom det tre härliga tjejer - gamla klasskamrater. LIte prat, käk och Desperate Housewifes. Härligt.

Givande dag med mycket skratt, info, diskutioner och många många grattis produkter! Underbart.

Och idag drog vi slutsatsen att Nivea är Kärlek på Burk. Gör dej aldrig besviken, finns alltid till hands, är inte otrogen och är som sagt -  ren kärlek för både din kropp och ansikte!

Latin -Vit som Snö

2 Skedar Gör Mirakel!

Du vaknar sent, senare än vad du egentligen skulle. Om 20 min ska du vara glad, fräsh och se någorlunda utvilad och vaken ut. På med maskara noch lite kajal - att göra en hel makeup kommer inte på frågan  -tiden tickar iväg.
Du tittar dej i spegeln - Ja jag är pigg - men hallå, få bort min ringar och påsar under ögonen?! NU tack!

Jag vet inte vart jag läste det (jag har läst det, så våga bara stämpla mej som sajko haha) att man kan lägga 2 stora skedar i frysen, låta dem kallna och sedan trycka lätt precis under ögat. Och vips - du SER och KÄNNER dej pigg!

Jag har testat och det funkar! Dock har jag antingen glömt skedarna i kylen eller glömt att lägg in dem. Jag utforskade kylskåpet efter andra kalla metallgrejer som kunde ersätta skedarna. Oh yeah - ta vilken konservburk som helst -det funkar lika bra! Jag brukar köra på championerna haha

Testa själva och se om det funkar för Er! För mej funkar det - dagarna jag börjar jobba klockan 6, ser jag helfräsh och pigg ut när jag kommer till jobbet. Whats my Secret? I just told you - Championerna!


image233

The Real Deal, Curly Little Fake

krullig liten skit är jag, egentligen
men hur mobbad är det inte att bara underhåret är krulligt??


som liten var jag en blond guldlock
nu är jag en brun halvlock?


Oh Thank You for the Platttång!


Whiteboarden öppnar sin famn


It's time to be a big girl now
And big girls don't cryVärlden väntar på mej.
Har alla möjligheter att bli och göra vad jag vill. nästan. Tiden går och kvar är jag på fläkten med 10 nervpåfrestande killar och gubbar. Tankarna leker fritt och jag hade kunnat tänka mej göra det ena och det andra. Men, kvar är jag med skruvdragaren i handen, blåmärken på knäna, rivsår överallt och kläckar taskiga Fläkt-skämt dag in och dag ut.


För några veckor sen var det inte bara en massa prat från min sida, utan jag gick över till action.
Vill jag göra detta? Men jag har ju aldirg tänkt och bli det? Skulle jag passa som det?!
Svaren var alltid densamma - varför inte?! Jag vet inte. Jag vet inte om jag kan, vågar? Det krävdes lite pep-talk och sedan satt jag hos min kompis och skrev in mej på studera.nu
- Välj högskola
- Välj programDet gjorde jag. Sökte till Malmö högskola bara på mina betyg - till fastighetsmäklare.
What the fuck?! - tänker nog många nu, vad hände med sminket och ööh.. ska du sälja hus?! Svar - Varför inte? Allt är bättre än att ruttna på fläkten. Säljarjobbat med sminket kan jag jobba vart jag än befinner mej i Sverige. (fick 5 kr högre lön i timmen efter lite tjat haha) Vad ska jag göra här? Senaste tiden klarar jag ändå inte av Jönköping och jag behöver komma bort och göra något annat. Så... ja, det fick bli skolbänken, igen


Jag är rädd. Jag och skolböcker skrämmer mej extremt mycket. Sömnlösa nätter med skoljobb eller vridandes i sängen halva natten för man är stressad och nervös inför någon tenta. Magsår som senast pga fysiken? Snälla låt inte det bli som gymnasiet, det klarar jag inte av.Om om OM jag kommer in så börjar skolan på fredagen den 18 jan.
 TIlls dess måste jag hitta lägenhet.


Så önska mej lycka till! I need it!


im here, just not here here

jag lever. jobbar sent denna veckan och inte haft tid till att blogga. men ingen insperation heller.


händer i helgen mina trogna läsare?

Lagom Söt, Lagom Stor, Helt PerfektÅt min första clementin förra veckan. Min första på ett bra tag.
Påminde mej om julen och vintertid.
Blandade Känslorimage221


So Damn Girly249 kr - så mycket kostar ett förbannat läppglans som har en lampa vid penseln och en spegel på själva "tuben"
Öh nej, tro inte att jag gett så mkt för den! Ja jobbade i Vetlanda och hittade den för  50kr på Kicks. Genast blev läppglanset lockande och innan jag slutade för dagen var den min!  


Hur tjejig har jag blivit egentligen?! Du Milde!

Spela för mej, Din Mupp


Orka att den inte funkar. Den kan laddas via usb - men den vill inte ha någon slags kontakt med min dator - what so ever. Tänkte ringa och kolla med Samsung service - självklart jobbar dem inte på söndagar. Får väl dra tillbaka med den till Media Markt och byta till en ny.. fast jag vill ha samma modell :)


image218

Ge mej en Röjsågare


Rondellen är fin med sina buskar, blommiga eller inte, vägen täcks av återigen buskar och oklippt gräs. Och jag blir så förbannad! Ni som planterar eller designar dessa underligga vägar eller rondellen - ge fan i buskarna!
JAG VILL  INTE KROCKA OCH DÖ! 

Man ser ju inget! Står man där man ska stå med bilen - ser man inget. Vill man se då måste man köra fram lite och det lilla är ibland för mkt! Stör mej! Ge mej en röjsåg  och låt mej fixa skiten! 

Ge mej en röjsåg för jag vill inte dö! 

Who Am I?Vem är Jag? Hur är Jag?


bra fråga och vart ska jag börja?


Beskriv Mej
Jag ser mej på ett sätt, Du på ett annat och den tredje på ett helt annat sätt. För du har kanske sett mej i mina bästa dagar och hon i mina värsta. Han har kanske sett mej både igår och idag men inte vill se mej imon. Hon vill lära känna mej ända ner i själen. Den femte vet ingenting, för mina ögon är inga story-tellers 

Princeza Moja

image214

image217

Till min Underbara Mamma!image216

Oh Brownie, Oh


dags att färga utväxten igen, hemma denna gången.

Grannen fixa


Proppen dog. Allt slockna. Ringde grannen. Grannen fixa. 

 That's what grannar are made for, hehe

Dödens Port

Så Fria. Så oskyldiga med sina utpridda flaxande vingar. Porten öppnas och näbben byter rikting. Söker dem värme? Mat? Lockar det okända?


Det vrider sej i magen på mej varje gång jag ser dem flyga förbi högt ovanför mitt huvud. Förvirrade och uppspelta leter dem efter utvägen, men förgäves. Dem lyckas aldrig flyga tillbaka till friheten dom gångerna porten står öppen

Dödens Port. Varför, snälla flyg inte in mer hit! Finns ingen mat, det finns ingenting här. Bara en massa buller från alla våra maskiner. Dör dem här? Snälla låt dem inte dö här! 

Höger, vänster, upp eller ner. Ett felsteg. ett fel val och det kan betyda allt. Ingenting är eller blir densamma. Även om vi ibland vet att det inte är bra, väljer vi ändå den vägen. För att vi är nyfikna? Testa våra gränser? Ibland vet vi inte bättre och kallar det för ödet. Meant to be. Allt har sin mening. Hamnar vi i mörkret så måste väl ljuset komma tillbaka? Något gott ur det onda? Eller?
Vi hoppas och lever på hoppet.


Dödens Port. Vi vet aldrig när vi passerat den. Med tiden märker vi om vi gjorde det rätta valet - eller det sämsta. Allt vi kan göra är vårt bästa i vilken siutation vi än hamnar i - Självald eller inte

Att gräva ner sej i sängen och vara arg på världen funkar inte i längden. Att ångra allt hjälper inte. Ingen kommer kunna hjälpa dej se förbi Dödens Port om du själv inte vill det eller ha kraft till att se ljuset igen.

Allt ligger i ditt huvud - i ditt sätt att tänka

Jag har allt och lite till. Mat, vatten, säng, kärlek och familj - ändå står jag ibland på gaveln till Dödens Port. Jag mår dåligt - ibland har jag en orsak, ibland inte. Sårad och besviken står jag. Kinderna blöta av tårar jag inte kan stoppa. Så mycket känslor jag inte ha kontroll över som jag måste få ut ur mej och vet inte hur. Jag letar efter mina solstrålar, men Dödens port  är så nära

Jag tittar mot ljuset och vill inte bort från den. Jag vill inte tillbaka till Dödens port. Låt mina solstrålar vara tillräckliga för att värma min själ, mitt hjärta. Mina solstrålar, Mina änglar - Mina Underbara Vänner.

Handbromsen


trött, sliten, hostar, skaffat mej en whiskyröst (anses sexig av vissa, haha) - Jag ser väggen framför mej och därför lägger jag i handbromsen. Jag orkar inte mera.

Vintern kommer snart. Den jobbigaste perioden under hela året. Långa mörka dagar och inget snö som lyser upp tillvaron. Jag vill inte. Behöver komma bort och samla mina krafter.


Några förslag vart jag kan försvinna i en vecka under julen? Nån som vill göra mej sällskap?!