Humor? Jag?

"Har du humor Lara?!"Killen jag jobbat med hela veckan på tak&botten skrattade förvånat medans han ställde frågan.
"Ja det har jag faktiskt" svarade jag samtidigt som jag skruvade det sista.


"jag tänkte faktikst på det för någon dag sen att med vissa skrattar man hela tiden" - sen om dem skrattar med mej eller åt mej, går ju att diskutera.


"jag kan faktikst vara rolig Tian, men du verkar inte ta fram den sidan hos mej, tyvärr" KIllen blev tyst. Men lite så är det ju. Man är väldigt olika beroende vilka man är med. Man ska lära sig vilka som ta fram ens bästa sidor. det är något man lär sej göra under hela livet tror jag.


Tillskillnad från innan är jag numera med sådana som tar fram den glada, härliga, softa och positiva Laki. Den som folk oftast väljer att skratta åt än med ;P


Att Inte Veta - Favorit i Repris

image169Att inte veta vad som händer, kan ibland vara en befrielse.Att bara ta det lugnt och vara.  Att inte veta vad som händer kan ibland vara en plåga. Att ständigt undra.

Att inte veta vad jag gör om tre år, är inget som stör mej. Att vilja göra något eller att ha uppnåt något till dess, är en annan grej.

Att inte veta vad som väntar bakom hörnet när jag redan börjat gå, det är det som skrämmer mej ibland. Att påbörja något där slutet består av dimma och ovissenhet, det är det som bildar hundratals frågor som egentligen ingen kan svara på.


Men jag vill veta. Jag vill veta för min egen skull, för att inte hamna i samma grävda grop som så många gånger förr. Jag vill lära mej av min egna dåliga historia, inte upprepa den. Jag vill veta för att sedan bara kunna vara. Jag vill.

Att vilja veta och kunna veta är två olika saker. Så jag får lära mej att man inte alltid kan få svar på det som väntar bakom hörnet, även om jag redan börjat gå åt det hållet.
Att bara få några svar kan räcka för mej. Jag ber inte om hela handen. Ge mej bara lillafingret jag kan hålla fast vid.


En pytteliten del av mej är rädd att jag börjat gå mot dimman.

Wax Me Hard


Ja killar, vi snackar om att föda barn och ni snackar om förkylning. Vi snackar om att vaxa bena and the pussy och ni snackar om... okej - Att få en spark mellan bena - ligger på en annan nivå gällande smärta ;P

Men detta var inte helt smärtfritt, Åh Nej. Jovana var på dåligt humör innan hon träffade mej och jag tyckte att det borde räcka med att se min nuna så skulle hon må bättre. Men nej. Jag bad henne om ett leende, men hon ville inte. Till slut klämde hon fram ett Fake leende och jag började skratta och sa:

  Etfter ett Fake leende kommer alltid ett Riktigt, ne men se vem som ler!

Stress hit och dit men vid 5 tiden skulle plågandet börja. Ner på golvet Laki, av med byxorna. Ett djupt andetag.
Vaxet var varmt och skönt och Joka skulle nu få ut sin aggresation - PÅ MEJ!   Tre snabba andetag
Jag förväntade mej att det skulle göra väldigt ont, för att slippa totalt dö av chocken när hon snabbt rycker bort remsan. Det funkade. Men värre blev det när hon bad mej vända mej på röva. Oj oj, Nu kom hennes morsa och bad mej bita i en handduk- och bet det gjorde jag. Emellan åt fick jag mina skrattanfall. Alla hårsäckar på det andra benet började nu pulsera och protestera mot smärtan dem nyss fått uppleva. Vilka Sajkon vi är!


Jovana hade ett brett leende på läpparna som sakta minskade då vi förflyttade oss till badrummet. "Av med byxorna bruden, nu är det din tur att plågas!"  muhaha. Nu var hon inte den lugna Jovana när hon la sig på golvet. Halvt panikslagen började hon andas häftigt, samtidigt som hon skrattade. Vaxet ströks varsamt på och jag hade ett ont leende på läpparna. Jag gjorde mej redo, satte mej närmare henne och försökte få ett bra grepp om remsan. "ett två.."  - "nej räkna inte, det blir ju bara värre, bara dra! Vänta!!" Hog vände huvudet och tog en av alla handdukar som låg utspritt på det varma golvet och slängde den över huvudet. Innan hon visste ordet av ryckte jag bort remsan och ett skratt i form av ett skrik lämnade Jovanas mun.

"Det var ju inte så farligt" hördes en kaxig Joka, men det var bara början för hennes del. 10 minuter senare hade hon plågats färdigt. Vi fortsatte skratta som idijuter och var stolta hur grymt duktiga vi hade varit. Ni killar snackar om förkylning. Kom och låt mej vaxa din bröstkorg. Muhaha


Vill man vara fin, får man lida pin,


image168 

Rihanna


Låtarna lät bra då vi var hos Sandra. Dock efter några glas vin. Kom hem vid halv tio. Pappa hade redan börjat steka köttfärsen och jag tog strax över köket 

Nu har jag precis laddat ner hela hennes album (ja, jag vet. olagliga liten jävel är jag, kom och skjut mej)
Bra låtar. Mp3n är nu uppdaterat med Rihannas softa röst.

Just nu spelas - "It's like I checked into rehab. And baby, you're my disease"    Du kommer oxå gilla den.


image167

Its About TimeI don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me


Lär Dej något Nytt Varje dag


Man lär sej något nytt varje dag.  Jag gör det iaf. Nästan varje dag. Kan vara allt från svenska språket till om djungelns mest sällsynta djur. Ni förstår poängen iaf. Men det bästa är nog när man lär sej något nytt om sej själv. 

Jag är äckligt förstålig. Tydligen. Med ett stort Hjärta.  Jag skrämde mej själv då jag insåg det. Hur jag hanterade en viss sitation överraskade mej positivt. Dagen efter kunde jag inte fatta att det var jag. Orden som sas, stämningen som ägde rum, kunde inte varit mer rätt än det var då. Och allt pågrund av en stark egenskap jag bar inom som inte hade används. 

Att i den mest bisarra, uddaste, sorgligaste, ilska händelse, befinna sej, för en halv sekund i den andra sitation, kan betyda så mycket. Mer än du tror. Mer än du vill inse. Stå i hans eller hennes skor  och var förstålig. Bara för en halv sekund och sug åt dej alla känslorna. 

Hur hade du känt dej om världen framför dej kunde rasa vilken sekund som helst beroende på det besvikna ansiktet som sorgligt tittar på dej? Även om du satt dej i skiten själv. Ta ett djupt andetag och bara tänk. Värt att skrika? Nej. Värt att krossa näsbenet och peta ut ögonen? Nej. Värt att slå boven som redan ligger ner? Nej

En halv sekund. Titta djupt i ögonen så att själen känner sej iaktagen. Var förstålig och säg orden som du skulle själv vilja höra. Säg inte saker bara för att få den andra att må ännu sämre. Säg inte saker bara för att få den andra att skämmas ännu mera. Säg inte saker som bara skulle göra allt värre. 

Ha förståelse och acceptera att ingen är perfekt. Att vi alla har "A moment of Weeknes" . Att förlåta men att göra klart för han eller henne att förlåta och glömma ibland äger rum i två helt olika världar. Förlåt. Gå vidare men låt dem acceptera inte att det ska hända igen. En gång är ingen gång, ryktas det om. En gång. 

Jag är ruskigt förstålig har jag märkt. På ett bra sätt., fast till en viss gräns.Så länge inte folk utnyttjar det osv. Men att sätta sej i den andras sitation, gör det mer än ofta livet bättre för människan som just haft en moment of weeknes och inte minst för dej själv. 

Lär dej något nytt varje dag. Jag lärde mej idag att - "ja Shiter i" - låter väldigt mycket som "hur mår du?" på persiska. Lär dej något nytt idag. Lär dej något nytt av orden som dina pupiler nyss tagit in och din hjärna fått bearbeta.
 
Lär Dej något nytt varje dag och låt det göra dej starkare och till en bättre person. Just Do it.

Vad har DU lärt Dej Idag?

På jobbet

And I'm telling you
These feelings won't go away
They've been knockin' me sideways
They've been knockin' me out lately
Whenever you come around me


These feelings won't go away
They've been knockin' me sideways
I keep thinking in a moment that
Time will take them away

But these feelings won't go away
These feelings won't go awaySegaste dagen på jobbet. Jag ska inte gnälla. Vi gör inget och får full lön för det. Dem får skylla sig själva. Skicka hem oss och ge oss cash för halva dagen, men nej. Ok. Vi sitter här och glor på varandra medans pengarna rullar in.

Några samtal utan svar. Några samtal med. Tannaz väcktes av min ljuva stämma och kinkig var hon till en början. Hennes hesa whisky röst blev allt klarare och det slutade med att höga toner trängde igenom mina små fattiga trumhinnor. Vilken sjuk humor den kvinnan har och jag älskar henne för det. Tårarna började rinna och folket på jobbet tittade på mej som om jag vore dum i huvudet. dock inte första gången, jag börjar vänja mej, hehe. 
Tack Babe, jag ler.

Social
Vecka för min del. 

 

Tack

Borde kunna skriva direkt från hjärtat. Djupt och intensivt. Men jag hittar inga ord.  Tack för att jag har en anledning att le
och för att du är min underbara ljustråle
Tack för alla mina kompisar
som kan bevarar mina mörkaste hemlisar

Tack för mamma, pappa och bror

som står ut me mina trafikskador 
Tack för allt kött vi kan grilla
även om röken får oss att lukta illa,

Tack för Sandra och Jovana
som skiter i min alkoholvana
Tack för skratten Lilly och Tanni bjuder på
skönaste brudarna som jag aldrig kan motstå


Tack för min Karin från Bondeland

som trivs med oss från Balkanland
Tack för eran tid med att läsa min blogg
jag bjuder er alla på en grym j*vla grogg!


"Kärleken är som sanden i handen -
stänger man handen börjar sanden sakta rinna mellan fingrarna
"


Klokt Sagt Gräddo. Jag tänker inte stänga min hand


Vanish me Lixom


Vilken härlig start på dagen. Vaknade vid 8, skönhetssömnen på 6 timmar fick räcka. Satte på min mobbade stereo i rummet och tog fram hopprepet. Go Rocky!

"Nije sad vreme ko pre, ovo je vreme za promene, zaboravi proslost i javi - jel ima promene u tvojoj glavi? Svi su te ucili isto, mi zivimo prokleto cisto. Zauvek smo bili u pravu."


Sen var det dags för frukost aka. Frulle hos Jovana. Korv, sena,ketchup, mackor och Bravo Juuice. Klockrent! Lite snack. lite för starkt kaffe, lite Funky G och lite vax. 

Smotana Lara gjorde det igen. Vit nytvättad t-shirt resulterade i små röda fläckar - ketchup!! Hur lyckas jag lixom?
Räddningen fanns i en Hilton rosa flaska - Sprejaj Sestro!
Sedan blev det dags för A6 en snabbis och min tröja var inte vit längre utan GUL! haha, Tack Joka att du säger att ska tvättas direkt efteråt! Nu yrar den runt i tvättmaskinen iaf.

Plikten Kallar, gotta go!


ps. Joka - Please don't kill me - take everything I got - just don't kill me!! NOO! HAHA

Favorit texten?http://lakistar.blogg.se/m_052007.html
 
- OPEN YOURE EYES
- DEN ONDA BUBBLAN


http://lakistar.blogg.se/m_042007.html
- Tiden Går
- Vilken dag som helst
- Tick Tack


http://lakistar.blogg.se/m_032007.html
- Vattenfasta pennan på Whiteboardtavlan


http://lakistar.blogg.se/m_122006.html
- MAD WORLDVilken Diggar Du Mest??

"Haaalooo"

Förtillfället har jag så mycket tankar och känslor som både spökar och som får mej att le inombords. En dag i taget - för jag vågar inte på ett annat sätt.


Inga förväntningar - Inga Besvikelser


det har varit mitt motto. men visst måste man hoppas och förvänta sej saker och ting, fast till en viss gräns. Och gränsen får var och en sätta själv. Hur mycket vågar jag hoppas på någonting, för att allt sedan ska rasa? - eller ja, risken finns ju alltid. Hur sårbar vågar jag vara för att inte bränna mej? Hur naiv kan jag vara för att inte sedan dumförklaras?


where would we be if we saw eachother first?


 den här veckan har varit den uddaste i hela mitt liv. den ligger på topp-listan iaf. mycket har hänt och så snabbt. jag vet inte vart jag ska börja, men vore det inte för nivea jobbet i linköping förra veckan och det skönsate stället med den bästa white russian på Steves så hade jag nog inte blivit träffat av amours pilar i röva. jag ler, jag är glad, men förgäves - redan andra meningen som kom ut ur hans käft var att han skull bort,, för gott. men det hindrade inte oss sväva bland moln den senaste veckan.

sista helgen, sista dagen och allt som sägs är - "vi får se, kasnke, jag vet inte"   men jag förstår. helt fel tidpunkt. jag kan inte slå huvudet i väggen för det leder inte till något annat än en öm panna och en extrem huvudvärk.
är något meant to be så är det.


Mucaca, Rambo, Skinny Bitch


Kvinnan med dem oändliga namnen har varit underbar. Klockren tjej som är mer full utan alkohol i sej än med! Galen kväll igår med Sanbona och Göteborgaren Martin, Vad kul man kan ha i en bil med musik och en vild förare! Inne på Steves dog vi av skratt och hemvägen slutade med en liten olycka. Vem kan se den svarta bilen, Haloo?! haha. FCBan klarade sej iaf ;P


Rocky & Rambo Rules


Linköping. Ännu en underbar helg.Skinny Bitch/Rambo Sandra var den bästa värden man kan tänka sej. Hon var min pimp, min matsäck-fyllare, hon var min andra hälft. Inte en krona fick jag lägga ut, men till slut lyckades jag köpa några alkoholfria drinkar till henne. Denis och Sanbona, ni var klokrena ni med ;P

Ica maxi med tre andra till. En äldre, en medel, och grekiskan Olga. Världen är liten. Hon jobbade på MakeUpstore i Gbg då jag bodde där. Självklart kände jag igen henne - mer än ett år senare. Våran Cigance, vi ses snart igen och tack för en kul helg! .. och glassen, mums

Kärleken slog till när man minst anade. Eller vad de nu än var. Kanske bara värmen som slog oss i huvudet. Det vet jag inte. Något var det och jag gillar det. Men det är så typiskt att en annan värld väntar på dej och jag kan inte ta del av den. Stanna ett tag till.

Nästa helg är jag tillbaka. Rambo och Sanbona tar studenten vilket ska firas. Sedan hoppas jag på att få träffa dej igen, "Mali" .  Don' t You Want Your E.T? haha

Veckans LåtApologize Timbaland  One Republic Music Video

http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4&mode=related&search
=


Me Like Alot


Hur bra får man vara? Damn


http://www.youtube.com/watch?v=V7A7LnqA8FY&NR=1Vad tyckte Ni?

<3 Gbg och dess innehåll


 
 


Min helg var planerad att dra till Göteborg. Fest på Respekt och 18års fest. Men för Marijana blev det en spontan resa ner över en dag bara. Resan dit gick snabbt och den var underhållande. Go Elvis!


Tannaz var omöjlig att få tag på och jag skulle inte hem till LInda förrens vid 7. Lilly var i stan och ville mer än gärna träffas. Vi hanmade på ett fik och hon beställde något udda Te till oss på Condeco. sen så var vi igång. Gamla minnen, kärlek, livet... många skratt och några telefonsamtal för min del, (vanligtvis är jag mobbad när det gäller samtal men inte den dagen)  Duvorna helt galna. tiden gick snabb och jag var tvungen att bege mej mot Linda och deras stooora hus.

 


Stort var det. Jag yrade runt och det var dörrar hit och dit. Två dörrar till toaletten och det var ovant att behöva låsa två dörrar, haha. Jag sov i Filips rum och även vägen dit gjorde mej förrvirrad. Jag lyckades alltid gå runt när det räckte med att gå genom två dörrar och så var man framme i Lindas rum. Pero levde sitt liv nere i det svinkalla rummet, påminnde mej om en vinterstug nånstans bland bergen. mysigt värre.

Pero och några av hans kompisar hade hyrt klubben Respekt. Juggemusik skulle spelas hela kvällen och så blev det. Värsta festen med 300 pers!. ME WANT MORE!
Dagen var slut, men det var inet slut på det roliga. Dagen efter på lördagen, träffade jag Anna, köpte min Cocos från Body Shop (nu luktar jag ruskigt gott) och sedan var det dags att fira LInda som dagen innan fyllt 18 år. 60 pers samlades i Kozara där det var fint uppdukat, maten var underbar och alkoholen slank lätt ner hos dem flesta. Linda som sjunger underbart visade upp sin talang. Mot slutet sjöng vi alla, vilket lät mindre bra haha. Marijana och Alba saknades djupt under lördagskvällen. Småkillarna ägde på dansgolvet.

Lilla killen som tappade hakan när han fick veta att jag var 21 år. Jaja jag vet, men när jag fyller 50, kommer jag se ut som 40! ;P  Hans pappa spelade under kvällen, hans bror håller på med musik och lilla Vlatko rappar. Du kan lyssna på han på denna sidan http://www.myspace.com/thelilv   ENJOY! 


Tack Alla För Allt! - Det är sådana Helger man kan luta sig tillbaka och inse att man inte har det så dåligt iaf. Inte för festandes skull, utan allt skratt med er som gör att man får ont i magen och att glädjetårar forsar!


ps. Marija, nisam te zaboravila - MRDJOO!!! hahatillbaka till jkpg söndgaskvällen. Suck

image165

getebooorg me like

tittar in och säger hej!   I´ll be back
gbg i mitt hjärta ;P