Jag ska sjunga tills Ditt öra börjar blöder !

I ungefär ett år har en IDIOT ringt mig från dolt nr. Jag svarar varje gång, det kan ju vara vem som helst. - något hemnummer som är privat eller liknande.
Men icke. Det är bara idioten som är helt tyst på andra sidan luren. Han/Hon ringer alltid om kvällarna, flera gånger på 5-10 minuter. Jag svarar, säger haaaaaallå, men självklart inget svar tillbaka.

Vad är det för nöt som gillar att ringa och höra mitt irriterande hallå?! Ska jag börja sjunga för honom/henne så han/hon får ärr för livet? Jag förstår inte riktigt grejen. Gillar idioten min röst så mycket att han/hon måste få höra den innan läggdags?

Jag har dock hittat ett mönster - när jag säger att jag ska ringa polisen nästa gång, får jag inga okända samtal från idioten på mins två veckor.  

Ring du bara en gång till så ska jag sjunga en låt - och tro inte att du får välja vilken!

Det trodde du inte, ah?

Meningen var att jag skulle vakna upp brevid Jasa och Bata, men så blev inte fallet. Tyvärr. Men snart är jag tillbaka i norr och då får vi ta igen allt vi missat!

Lilleman dissade oss på Kårens bar-tömming, alla överlevde. Istället underhöll oss tre band, fråga mig inte vilka det var och en annan speciell gäst - kolla in Paulas sida för att se vem, hehe
http://piecesofpaula.blogg.se/

Hör o häpna, det blev inget av Malmes torg igår! Man brukar alltid hamna där om kvällarna, speciellt om det är helg. Grannen kom över, samtidigt som folket utanför min balkong blev mer och mer. Vattenpipa röktes, de spelade brännboll och några grillade. Jag sprang fram och tillbaka mellan byggnaderna - pga tvätten!

Efter en stund såg jag ett ansikte jag kände igen, så Paula och jag valde att joina the students. Lyckat blev det! Till klockan ett hängde vi vid våran nya grillplats. När det bara var Paula, jag och tre andra till drog vi upp till mig. Lika bra. Massa tjat, härlig musik, lite alkohol - Fredagen kunde inte sluta bättre!Mitt öga har fastnat för ett ljust ögongodis
Precis vad det är, ögongodis
Se, men inte röra
Nu får jag inte ens chansen att se

Just to Say Hi

Hej igen, trogna läsare!

Vi hade tenta igår - vi pratar inte mer om det ;P  
Nästa onsdag har vi tenta i ekonomi... alltså... man har inte hunnt plugga något alls till den, med tanke på att man hade grävt ner sig i juridik böckerna.

Om två veckor är jag tillbaka i mina arbetsbyxor och monterar för fullt. Kan inte fatta att det gått så snabbt sen jag flytta till Malmö. Kan tänka mig alla kommentarer om min udda dialekt som numera är en bladning av småländska, göteborska och nu en touch av skånska. Haha står ni inte ut med min jobbiga röst och dialekt - får ni helt enkelt be mig hålla käft :)

Hur är det med er alla? Vad händer i sommar?


ps. Remember Lilleman?
Haha han kommer till kåren nu på onsdag!You Want a Piece Of Me
Paula var stressad, nervös, yrade runt på stan som aldrig förr -
och allt detta för min skull!
Hon kom hem till mig med Raif och Davor som höll i ballongerna,
hon själv hade ett stort leende på läpparna och höll i kartongen.
så snällt - aldrig har jag fått äta mig själv :D

Danas Nam Je Divan Dan


image337

Grattis - till Mig!

Varsågoooood Kitinski

Campioni d'Italia

image336


Och så var det Zlatan som avgjorde ;D


Rosengård By Night


I dare You to Read

Jag vet inte vad som gick snett efter nyår 2006.
Jag började läsa böcker, från ingenstans.

För någon vecka sen läste jag ut en bok på 5 timmar. Så otroligt bra bok, att jag inte kunde slita mig ifrån den. Tårar fälldes. Som tur var satt jag på balkongen och inte på bussen. "Tisdagarna med Morrie" rekomenderar jag starkt. En bok om livet, mer än så behöver jag inte säga.

Förra året läste jag en bok på jobbet.  "Spelet" Så fort det blev rast, satte jag mig på trapporna vid datorn och åt mina mackor. En bok om killar och deras spel till lakanen. Killarnas charmiga ord  biter inte lika lätt på mig längre.

Idag har jag läst lite mer än halva av boken "Dumpa honom - han vill faktiskt inte ha dig!" Om mina ögon bara fick ta in faktan några år tidigare, hade allting varit glasklart. Han ville faktikst inte ha mig, dem ville inte det.


Läs böckerna och inspireras,
 lär dig och ha innehållet nära hjärtat.


 

21an

varje rörelse, varje steg jag tar blir jag påmind om att jag lever.
muskler som jag inte visste jag hade, plågar mej nu som stora blåmärken.

Det blev resultatet av två timmar av 21an. Basket.
Förra helgen tog vi med oss en basketboll från Stoka
och i förgår pumpade vi upp den på Shell.

Det var inget värsta springandes med tacklingar och allt det där.
Vi kastade bollen mot korgen, thats it.
Det känns som om jag upplevt en dag i lumpen, kroppsmässigt.


Det var kul. Jag hade inte tappat känslan.
Bollen trängde igenom "nätet"  gång efter gång och gav ifrån sig klirr ljud
Men att träffa korgen från en halv meters avstånd visade sig vara en utmaning

Övning ger färdighet.
Kroppen behöver bara vila lite, sen är Paula och jag ute på planen igen

tro fan detimage334

om en vecka

om en vecka så blir jag lite äldre. 22 år vandrandes på denna jord.
Om jag blir något klokare efter tolv slaget - det går ju att diskutera

nu är det inte mycket kvar av skolan
shet - jag tentarpluggar

Kåren a la Balkan

I onsdags var det dags för kåren igen. Fastnade bakom baren och knegarna bjöd på sig själva. 80 % av knegarna var från Balkan - vi hade allt annat än tråkigt.

Den andra Råslätts-hoppet Esad var också där med sina Balkan boys. Varav en från Jönköping. Tror Du han visste vem jag var? Precis. Han kände inte igen mig för fem öre. Efter att Esad kommenterade med "Det är Alens syster" så lyste det upp en liten glödlampa över hans huvud.

After School. Jajjamen. Paula och jag tog en sväng dit och alla knegare var på plats, förutom gästerna. Vi tog var sin drink och tjötade med dem. Det visade sej att "Reagge"-mannen bor också på Gripen - på den första mobbade ingången. vad världen är liten :)

Jag förstår inte varför inte fler folk hänger på Kåren.
Härliga Knegare, billiga drinkar, soft musik - det kan inte bli bättre! 


VAD SKA DU GÖRA I HELGEN???

Fikandets Slutsats


Ge all Kärlek till dina Barn
- För framtidens skull!

Loving the Love

Att vara Kär i Kärleken är inget att Leka med
- Jag tror jag har fallit Offer för Leken

5 min

Efter några telefeon samtal och sms, stannade Lasta bussen på Svävarterminalen. Jag sprang mot bussen, som ett litet barn till julklapparna. Leendet spreds över hela ansiktet -
Mamma och Pappa klev ner ur bussen.

Kramar och pussar. Pappa gav mej påsen med smått och gott. Pussar och kramar. 5 min.
De steg in i bussen igen och dörrarna stängdes för att köra vidare, mott norr.

Det var allt efter nästan 2 månader. Snart ses vi igen, i Malmö.

Volim Vas

Där Satt Den!

satt på balkongen och väntade att klockan skulle bli halv nio. Skulle till Lilla Torg med en kompis. Framför mej har jag en stor gräsmatta som även duger till fotboll. Ibland springer minst 15 unga som gamla och jagar bollen. I fredags var det tre unga killar som körde "träffa Ribban"

Jag lyfte på huvudet för att se lite bättre. Den ena killen tar några steg bakåt, medans hans kompisar tittade med spänning. Dong! Rätt i ribban! Woho, bra mannen! Han gjorde sin seger dans och sköt sedan ett till skott. Dong! I ribban igen! 

I den stunden kom jag tänka på min bror som flertals gånger gjort tabbarna som folk pratar om än idag. Tabbar när killarna träffats på fredagskvällarna och spelat inomhus-fotboll.
Ensam framför mål, ingen målvakt, inga backar - bara han själv - för de andra spelarna stannade vid halva plan, alla visste ju att den ändå skulle bli mål. 

Istället för att bara nudda bollen så skjuter han allt vad han har - I STOPLEN!
Han tog sig för huvudet, grabbarna visste inte om de skulle skratta eller gråta. Ingen trodde sina ögon.

Än idag kommer Alens tabbar på tal, och vi alla skrattar åt dem. Men jag tycker, helt ärligt, att det är rätt stabilt att kunna träffa stolpen, som rymmer en 30e del av själva målet. Killen med ribb-känslan dansade sin seger dans, Alen ville gräva ner sig under jorden. 

Men hatten av för dig Brorsan, som lyckades träffa stolpen! 

image333