Årets händelse!

OMLADINSKI I JÖNKÖPING DEN 15E NOV.    

NI KILLAR SOM SKA SPELA FOTBOLL - TA KONTAKT MED ERA KLUBBAR OCH ANMÄL ER!
TA MED ERA TJEJER OCH PUBLIK!

NI TJEJER SOM LÄSER DETTA - BE ERA KILLAR KOLLA UPP OM DE SKA SPELA FOTBOLL, OM INTE - SE BARA TILL ATT BEFINNA ER I JÖNKÖPING DEN 15E NOV.

DU KAN INTE MISSA ALLA HETA UNGDOMMAR PÅ EN OCH SAMMA PLATS, OCH SENARE PÅ KVÄLLEN, FEST - TA MED DITT GODA HUMÖR OCH ETT GOTT SÄLLSKAP!

JUST DO IT!

MVH SERBISKA UNGDOMS ORG.

Kommentarer
Postat av: dragi

oh nu kommer en neggo komentar av dragi =)...men seriöst juggerock till musik? it so really sucks! jag kommer,men enbart för att jag vill träffa ganska många som ska på festen,men jag vill hellre t tidsam festen...så d så haha! ...så d e bäst för dig att ladda upp med massa lara kramar t dragi...han måste klara sig igenom dne kvällen =)

Postat av: Anonym

ja du kommer få massa kramar ändå! men var inte så negativ!!!!! du kan säga hur det är EFTERÅT! paula kommer oxå :) det blir trubaci för dem ena som gillar sådant och belo dugme ect. som gillar annat. man kan inte få allt - komigen nu, sluta säga its reallly sucks innan själva festen - nej dragi sånt gillar vi inte!!!! du gillaade inte paula i början och nu älskar du henne!!!!! hahaha sluta vara neggo... du gör mej ledsen i ögat!

2008-10-13 @ 21:19:11
Postat av: dragi

jag gillade visst paula från början...

o vad gäller festen...man kan inte jämföra trubaci o juggerock på riktigt, fö hade d varit ett band som kan spela alla låtar festlåtar o så ...d e ju bra...man kan inte ställa en sångerska eller sångare bredvid trubaci d går ju inte! o jugge rock? d e ju typ kroatdelen av jugge som lyssnar på d haha...mi smo narodnjaci...o jag sa ju att jag kommer...o jag hoppas självklart att d blir bra...för annars komme rjag i alla evighet ångra att jag dissade mina kompisar på jobbet!jag e inte neggo jag e realistisk...=) d e vad man gör d till såklart men d går ba till en viss grad som jag alltid säger hehe...så jag håller tummarna för en bra fest!

2008-10-13 @ 21:29:32
URL: http://dragi.blogg.se/
Postat av: tll dragi

trubaci spelar för sej och mYusica för sej. mer variation - mer folk. alla lyssnar inte bara på narodnjaci. som sagt jag har inte haft rösträtt så you cant blame me. om sagt - man kommer ha kul. annars tryck in en mp3 i örat o lyssna på de låtar som du gilllar hahahha. skojjjar, men ah du fattar. saknar er!

2008-10-13 @ 22:53:56
Postat av: sneks

me wanna me wanna :D:D:D

2008-10-15 @ 00:14:28
Postat av: Helena till dragisa

Ma srbi su ROCK...vadå NARODNJAKE SRANJE BRE....som e taget från turkarna blandat med billiga texter...

YU rock rocks... eller såklart..man kanske borde garva lite åt narodnjake... musiken som gör dagens ungdomar konstiga... lyssna på texten INTE MUSIKEN!!!

2008-10-15 @ 20:26:04
Postat av: Helena

Narodnjake&folk e musiken som e roligast att garva åt å dansa åt å fula sig till o dricka sig till...så en del har du rätt i. =D men vad e festmusik för alla?Give trubaci!!!!!

2008-10-15 @ 20:29:01
Postat av: laki

tack helena! alla har olika musiksmak och dem "vanliga" festerna som är året om är ju turbofolk - därför är det kul me lite annat. som sagt - trubaci kommer ju oxå vara där ;D

2008-10-15 @ 21:21:39
URL: http://lakistar.blogg.se/
Postat av: Helena

Riktigt bra i år kommer det bli, bra jobbat Lara!

See ya soon! X

2008-10-16 @ 00:19:26
Postat av: laki till helena

haha tack, men så mkt har jag inte gjor t- som sagt - ingen rösträtt men jag tror och hoppas på attdet kommer bli bra - vi har ju alla förustättningar till att det ska bli det!

2008-10-16 @ 00:26:12
Postat av: Helena

Lara, måste man förboka biljetter? Första gången jag går på denna omladinski...

2008-10-16 @ 21:21:28
Postat av: till helena

första gången? oj då blir det kul! inget förbok - man betalar när man kommer dit. :) har milos och killarna kollat om fotbollen med klubben i linköping? om det är något är det bara att höra av sej.

2008-10-16 @ 21:58:10
Postat av: helena

elr ja sa fel..ja ha kikat snabbt in förra året när de va i malmö o hälsade på milos snabbt.. men ja ha aldrig VART på festeerna o festat.. så de ska bli skitkul=)) LÄNGTAR!!! Tur nog e man ledig från jobbet med den helgen... See ya soon kiss kiss

2008-10-16 @ 23:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback