date

Japp, nu är det en date som väntar. Min ex-sambo Paula och jag ska gå på bio.
 Det är ju helg, något måste man ju unna sig med.

VAD HAR DU GJORT I HELGEN?
va inte blyg, dela med dig hehe

Kommentarer
Postat av: dragi

fredag: la mig tidigtlördag: gick upp tidigt =) jobbade till tolv (ja,jag,dragi jobbade en lördag på tidsam so shut your mouth)...efter jobbet en runda t jkpg =) (läs min blogg).söndag: promenerade ner t stan me mamma på julskyltningen och sen t fiket där vi mötte upp jasa o en pojke ...o sen hem =)så...laki...hur var din helg?krrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaam =)

Postat av: Anonym

jag har lyssnat på all by myself, druckit 3 flaskor rött vin, och gråtit mig till sömns.tycker du ska skriva ett inlägg om vad vi som är ENSAMMA ska göra. vad ska vi göra på högtider?

2008-11-30 @ 21:09:31
Postat av: till dragi

fre - plugga på bibblan. madagaskar 2 hemma hos mej eller paula, haha minns ejlör - bio - twilight - bra film!

söndag - hemma hos paula, på kvällen hos mej - gjorde våfflor till paula, jesko o till mej. fullkorn du vet hahaidag - tenta resultat på gång... jag dör

2008-12-01 @ 08:43:26
Postat av: till anonym

hahaha vad ska jag säga

2008-12-01 @ 08:44:14
Postat av: dragi

jag gillade laras helg...forutom väntan på tenta svaret hehe man får ont i magen av d ...o visst var madagascar rolig? vi va i jkpg o såg den...o twilight vill jag se...så hoppas jag gillar den hehe!o till anonym..: shet...3 flaskor vin? tips...en flaska och lite take out från en bra restaurang och en bra film,nästa dag nöjer du dig me lite pyssel nu i juletider...o söndag en bra bok =)

2008-12-01 @ 17:17:50
URL: http://dragi.blogg.se/
Postat av: laki till dragi

ja den var kul, men det roligiaste var att den var från ryskan - så helt plötsligt började alex lejonet MARTI MARTI med ryskbrytning HAHA. twilight är bra, dock inte alls läskig, mer love ;P

2008-12-01 @ 19:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback