En så kallad ledig dag


Att jag var ledig betydde inte att jag skulle få sovmorgon. Efter x-antal sms och samtal bestämde vi oss för att träffas på centralen kvart över nio. Flera böcker skulle betalas under bordet. Hundralapparna bli mindre och mindre på kontot. Är jag förvånad? - Oh nej, studenterna snackar inte skit när dem säger att det kostar.

Hemma strax efter tio, frukost och nu skulle jag fortsätta läsa boken jag lånat från Stadsbiblioteket i Jönköping, men nu köpt. Tre sidor och det blev svart. Jag somnade. Vaknade två timmar senare, halvt förbannad på mej själv för jag slösar min tid på sömn.

efter att jag fyllt min mage med mammas fyllda paprikor (efter att ha varit hemma i helgen, lämnar man inte lägenheten utan mat i väskan) tog mitt kokande kaffe, sittunderlag jag fick på centralen i samband med tidningen, min bok och satte mej på bakgården. I en timme satt jag och vägrade gå in tills jag hade läst till sidan 70.

Jag lyssnade på min pappa som har tjatat på mej i veckor att höra av mej till familjen som numera bor i Arlöv. Tydligen har vi varit grannar vilket jag verkligen inte kunde minnas. 17.40 skulle jag bli up-pimpad av deras son Davor i en silvrig bil - bmw eller vad det nu än var. Hahaha man inte världens lättaste när man inte vet hur människan ser ut! Men det gick bra och det var jättetrevligt hos dem. Fick se kort från år tillbaka och då kom jag ihåg den nu fullvuxna Davor.

Fick reda på att jag ska få gå på visning på en av rönnens studentlägenheter! Det är verkligen bra med tanke på att det är svårt att bara få en visning. Så nu på fredag, som det ser ut nu, ska jag få gå o kolla. Jag vet ungefär hur den ser ut, eftersom jag varit och kollat innan på en via blocket. - Önska mej lycka till!

Skolan börjar imon på riktig. Redan fått uppgifter. En dag i taget. Andas in, Andas ut.

Kommentarer
Postat av: Jasa

Tako je Laki kod hoces u skolu :D Nää men skitbra av dejj. Ska bli ännu roligare att läsa din blogg nu, om du hinner blogga det vill säga. Helt plötsligt så tycker jag att min blogg nu är snyggare än din HAHA :D Miss you!

Postat av: till jasa

HAHHAAH okej din blogg är snyggare - och tro mej - fler läser den nu oxå :P

2008-01-22 @ 23:44:03
Postat av: Anonym

Älskar din blogg!

2008-01-23 @ 00:58:47
URL: http://dindaa.blogg.se
Postat av: Jasa

Haha det märks inte att fler läser den iaf.Ingen kommenterar ju haha :(

2008-01-23 @ 10:32:34
URL: http://jasaa.blogg.se
Postat av: sandy

uuuh exciting :D haha bra att du är positiv laki

2008-01-24 @ 09:14:35
URL: http://thelittlesandy.blogg.se
Postat av: Anonym

hehe är bara så.. så jag väntar ständigt på nya inlägg! Ha nu en bra dag! Pyuss

2008-01-24 @ 09:25:16
URL: http://dindaa.blogg.se
Postat av: sandra Dee

hoppas allt går bra där nere i malmö nu! messa om du stöter på nått konstigt ord ;)

2008-01-24 @ 11:43:18
Postat av: Anonym

INLÄHH KOMMER SÅ FORT JA HINNER OCH ORKAR!!!! :)

2008-01-24 @ 15:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback