Läs inte! ;P

Nu sitter jag här med mina två mobbade mobiler och abonemang. Nötterna på Tele2 har ännu inte stängt av den ena, för att jag ska kunna använda det nya abonemanget och byta tillbaka till mitt vanliga nummer. Inga telefonnr. är inlagda och jag får dras med båda mobilerna som en upptagen tre barnsmamma med ett företag.

Lägenheten är nystädad, bara disken kvar efter bakandet. Vet inte varför jag fått för mig att baka och dela med mig mina kärleksmuffinsen. Jag gillar väl deras min när de tar en tugga och njuter.

Stefana och hennes kille ska komma förbi. Han kan ju inte missa Rosengård, nu när han ändå är på besök i Malmö.

I onsdags var det Paulas och min debut som knegare på Kåren. Du Milde, vilket bra jobb vi gjorde! Det var sittning och det fanns mer än någonsin att göra. Disk till halsen. Jag fick nytta av mina muskler från fabriken Fläkten och mammas städmani som smittat av sig på mig. Det var kul och härligt att kunna göra lite nytta. Benen värkte, ryggen likaså och vi var inte hemma förrens klockan 5 på morgonen.

I fredags var det återträff med Stefana och resterande. Denna gången på en turkisk resturang med buffe och magdans. Det var så kul! Alla bjöd på sig själva, alla dansade - svenska gamlingar, människor från alla världens kanter, tjejer som killar. Underbart!En vecka kvar i skolan, sen blir det ett kort besök i Jönköping. Nyår i Åstorp, tenta den 7 jan och sedan tillbaka i Jönköping igen.

Så ni alla jkpg-bor, ni får stå ut med min fake-skånska,
den är starkare än mig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=145076

2008-12-15 @ 11:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback