Borra, Riva, Fixa, Luffa, Checka & Festa

Nu går det inte att undvika kaoset hemma. Igår började killarna och gubbarna från Vätterhem att sakta men säkert riva,borra och fixa. Nytt tak, nytt badrum, bort med alla gamla rör, inget torkskåp eller tvättmaskin i köket. Ut med badkaret - in med duchen. Den 19 dec. är tanken att allt ska vara klart - snyggt, frächt och modernt.

Men, under tiden kommer vi inte ha tillgång till vatten eller toalett i lägenheten. Törstig - gå ut i trappen och ta vatten därifrån. Smutsig och behöver tvätta dej ren eller gå på toa -  varsågod och gå ner till det blåa uppsatta "huset" and do your thing. Juste - ute. Kallt... brrr

Mitt luffande har redan börjat. Har sovit två nätter nu hos morfar på Torpa som kommer hem på söndag. Inatt blir det hos kära Dahlström och 11.20 imorgon har jag ett besök hos hudspecialiset. Ja. Laki är ännu inte frisk utan fortsätter att klia sej blodig. Imorgon kväll efter jobbet kl 23.00 kommer Bonden Cherie och pimpar upp mej. Girls Night at Barnap! haha. Tandläkaren på torsdag. Yft jag syter för att gå dit - kommer säkert få en fet utskällning.

Torsdag till fredag är ännu oklart vart jag och min pyjamas kommer att befinna. På fredag är det time for Potatå och Dragamella samt Mika. ZDRAVKO COLIC I GÖTEBORG - oh yes!

Har jag blivit en helg-alkis?!

Kommentarer
Postat av: Lia

nice blogg:D

Postat av: Mimi

Oj låter jobbigt. Renovera min gamla lägenhet för några år sedan och bodde hos en kompis i en dryg månad... Skönt när renoveringen var klar men som jag städade. Damm precis överallt... Men det belv ju så fint i lägenheten så det var värt allt jobb :-)

2007-11-22 @ 21:35:42
URL: http://curiosa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback